keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

17# Lomatavoitteet

Aina sama juttu; loma alkamaisillaan, eikä yhtään mitään hajua mitä pitäisi tehdä. Toiset varaavat matkoja jo yli kuusi kuukautta etukäteen, ja kaikki on selvillä. Mulla kun alkaa loma, niin oon niin stressissä suunnittelemattomuudessani.

Koska jotainhan lomalla on tehtävä. Semmonen himassa löhöily ei sovi, teen sitä jo nyt muutenkin niin paljon, että pois on päästävä ja jotain on tehtävä tai muuten hajuaa pää. Ehkä mä olen traumatisoitunut kun aikoinani olin 9 kuukautta työttömänä, vailla mitään tekemistä.

Mutta nyt, tälle kesälle on ladattu kovat odotukset, suunnitelmat ja tavoitteet. Mulla on vain kolmen viikon loma, joten kiirettä piissa:

1. Vaella Samarian rotkossa.
2. Aja pyörällä 100 km:n päivälenkki.
3. Tsekkaa onko Ruokolahdessa leijona.
4. Käy kaljalla Purley Armsissa.
5. Hoida pankkiasiat kuntoon.

Boonuksena: selviä keittiöremontista ilman riitaa vanhempien kanssa ja siivoa kämppä kuntoon, vie ylimääräiset kamat kaatopaikalle ja pistä sisustusta uusiksi. Vie kolikot pankkiin. Syö grillimakkara Sauvossa. Välty sairastumasta kesälomalla. Aja pyörällä 319 km syyskuun loppuun mennessä.

Saas nähdä, miten onnistuu. Onhan tuo loma ennenkin mennyt sen kummemmin suunnittelematta. Ehkä nyt on kaikki tuhoon tuomittua kun on kerta hieno tavoitekartta laadittu.

4 kommenttia:

 1. No mikä hitto siellä kreetalla vetää ihmisiä puoleensa, olet jo kolmas tuttavani, joka sinne itsensä tänä suvena tunkee !!!

  Loistavasti pyöräilty, jos tuhannesta uupuu enää 300 !!!!

  VastaaPoista
 2. Sun kantsii tehdä niinkuin minä,eli mene sivulle www.dayzeroproject.com.Siellä on 1001 päivää aikaa suorittaa 101 itselleen annettua tehtävää,ei tuu sitten morkkista jos loman aikana ei saa tuota kaikkea aikaiseksi...
  Hah,laitoin blogiini kommenttitarkistuksen päälle.Siellä ny e.karlsson ihmettelee miksei hänen fiksut kommenttinsa näy :D

  VastaaPoista
 3. Onhan kreetassa nyt todennäköisempää lämpimälle säälle. Ja parempaa ruokaa, yms :) Kuin siis täällä Suornessa. Eilen meni muuten just 700 km rikki pyöräilyssä. Pylleri nyt on kuin vankilareissun jäljiltä...

  101 tehtävää? En oo koko elämäni aikana tehnyt 101 juttua. Mutta onnittelut Karlssonin dumaamisesta!

  VastaaPoista
 4. Tehtävähän voi olla tyyliä "osta raejuustoa" jos sitä normisti ei esim. osta... :)

  VastaaPoista