perjantai 29. marraskuuta 2019

667# Tripla

6.11.2019, Wednesday, -2, Partly cloudy


Mall of Triplasta on kohkattu nyt useamman viikon kyllästymiseen asti. Duunipaikastani on vain reilun kymmenen minuutin kävelymatka kyseiselle ostarille, mutta se on "väärään suuntaan" joten olin onnistunut kyseistä ostosparatiisia välttelemään. Tilanteeseen piti saada kuitenkin nopeasti korjaus, ja varsinkin kun sain Pp:n ylipuhuttua kaveriksi.

Tietyöt sotkivat vieläkin Triplan edustaa, vaikka olinkin menossa paikalle jalkaisin. Autolla-ajo parkkihalliin vaikutti aivan liian haastavalta hommalta muutenkin. Pahaa pelkäsin, että parkkihallikäytäntö olisi jotain uutta ja ihmeellistä myöskin, ja kuten sain myöhemmin huomata, en siinä liiemmälti erehtynyt.

Edusta.

Ostarin edessä feissarikaksikko pysäytteli näitä vältteleviä ihmisiä. "En halua mitään pahaa, mulla olisi vain lyhyt kysymys", johon oli helppo vastata "mulla on todennäköisesti vielä lyhyempi vastaus". Viimein päästessäni sisään marraskuun koleudesta huomasin tulleeni juna-asemalle joka oli mielestäni täysin samanlainen kuin se vanhakin (mutta pääasia että päästiin eroon siitä kamalasta väliaikaisasemasta). Siistiähän täällä tietysti oli kun oli uutta. Otin liukuportaat yläkerrokseen, josta valokuvasin hieman meininkiä. Keskellä oleva kahvilaterassi oli mieleinen. Alakerrassa ihmiset jonottelivat Subiin joita täällä tuntui olevan useampi.

Oliko tämä nyt ovi rautatieasemalle vai Triplaan?
Opaskyltti.
Uusi-vanha Pasilan asema.

Jatkoin yläkäytävää pitkin kohti länttä; se oli vain yksi pieni käytävä jonka varrella ei ollut mitään. Viimein tulin elokuvateatterin kohdille. Tämä tuli minulle yllätyksenä, sillä olin ounastellut näkeväni täällä kirkon. Sitä en kuitenkaan löytänyt. En löytänyt myöskään Surfhousea, jossa firma järjestäisi meille myöhemmin marraskuussa pikkujoulujuhlat. Laskeuduin yhden kerroksen raput alemmas, ja aloin ihmettelemään missä Pp mahtaisi olla, meillä kun kuuluisi olla täällä jossain treffit.

Päähän täällä menee sekaisin.

Lampsin edelleen lännen suuntaan, nyt täällä alkoi tulemaan kaikenlaisia liikkeitäkin vastaan. Pp:n kanssa onnistuttiin niin ikään tapaamaan HM:n edessä. Vaatekauppoja oli hehkutettu etukäteen, täällä pitäisi olla jos jonkinlaista ulkomaista vaateliikettä, mutta Superdry Storea lukuunottamatta mitään erikoista ei onnistuttu oikein bongaamaan. Jotenkin kaikelle tuli vähän sokeaksi, ja täällä olisi pitänyt viettää huomattavasti pidempi aika jotta olisi päässyt ikään kuin kartalle. Huomio kiinnittyi nyt lähinnä navigointiin. Ainoa missä lopulta kävimme oli Clas Ohlson ja K-Supermarket. Eipä näillä ostoskokemuksilla nyt Kuuhun mennä. Meidän oli tarkoitus päästä käymään jossakin syömässä sekä hankkia minulle talvitakki, mutta nämäkin onnistuivat lopulta huomattavasti helpommin autiuttaan kumuavassa ja paljon parjatussa Redi-ostoskeskuksessa.

Häivyimme sangen nopeasti hissillä autotallikerrokseen. Parkkitilat vaikuttivat niin ikään sekavilta, mutta täällä oli kuitenkin automaatti joka kertoi auton sijainnin rekisterinumeron perusteella (ihmettelimme tosin, eikö tässä ole jonkun sortin GDPR:n vastainen epäkohta?). Parkkilipun lunastusta piti odottaa todella kauan, koska lippuautomaatteja oli vain yksi (haluaisivat ilmeisesti, että asiakkaat lataisivat puhelimiinsa Moovy-sovelluksen). Pitkähkön jonon oli taakseen aiheuttanut vanhempi herrasmies, jonka ostosuorituksesta ei millään meinannut tulla valmista ennen kuin jonossa seuraava häntä hieman auttoi. Meille parkkeeraus ei lopulta maksanut mitään, ensimmäinen tunti oli ilmainen. Propsit siitä. Parkkihalli vaikutti niin ikään sekavalta, ja oikean ulosväylän löytäminen sekin hieman haastavalta, etenkin kun en ollut tullut auton mukana sisäänkään.

Tripla.
Rohkea väritys autotallissa.

Mutta joo, vähän floppasi Tripla kaiken sen hehkutuksen alta. Annan arvosanaksi 2/5, mutta ehkä arvostus nousee jos täällä tulee jatkossa käytyä "paremmalla ajalla". Mutta näin ensikäynnin perusteella tykkään jopa Redistä enemmän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti