tiistai 3. tammikuuta 2023

766# Vuoden 2022 kivoimmat päivät

 Vuoden vaihtumisen kunniaksi TOP-3 päivät vuodelta 2022:

Herätys Karasjok-nimisessä paikassa lähellä Suomen rajaa. Aamiaisen jälkeen pitkä ajomatka vuonon rantoja pitkin Honningsvågiin. Tämänhän on kuin ulkomailla olisi. Lämmintä oli vain +11 astetta, mutta fiilikset koko päivän hyvät. Näin ensimmäistä kertaa keskiyön auringon, jota lähdimme ihailemaan Nordkappiin. Alla vellova pilviverho loi taianomaisen tunnelman jonka aateloi taustalla hiippaileva porotokka. Hinta päivästä oli toki kova; ajallisesti tänne kesti kolme päivää matkustaa, rahallisesti norjalaiset hinnat olivat luokkaa ryöstö, ja kaiken huipuksi täältä tuli noudettua korona, vaikka maskeja ryysiksessä käytimmekin.

Nordkapp vie ykköspalkinnon.


2# Juhannuspäivä Porvoossa (25.6.2022)

Juhannuspäiväksi olimme Pp:n kanssa buukanneet Porvoosta sviitin Pariisin Ville-nimisestä hotellista. Se oli vanha puutalo vanhassakaupungissa. Kelit osuivat kohdalleen ja oli mahtavaa päästä saunalliseen sviittiin. Helteisenä iltana kelpasi syödä päivällistä jokirannan ravintolassa ja sen jälkeen särppiä shamppanjaa parvekkeella.

Hopeamitali Porvoolle.


3# Kotiinpaluu Tanskasta (30.9.2022)

Ensimmäinen työviikko Tanskassa veteli viimeisiään. Sain hyvän flown päälle ja tein työtä hullun lailla kuutisen tuntia, ennen kuin piti lähteä kotimatkalle. Viikko oli ollut stressaava, mutta tunsin selvinneeni lopulta hyvin, olosuhteet huomioiden. Koko viikon kestävä vesisade ja hotellihuoneessa minut keskellä yötä herättänyt lepakko toi vielä lisämaustetta koti-ikävään, joka kuitenkin muuttui jonkinlaiseksi uhoksi Köpiksen lentokentällä juotujen kaljojen jälkeen. Fiilikset olivat silti katossa kun kone laskeutui Helsinki-Vantaalle, eikä ole ikinä tuntunut yhtä hyvältä päästä kotiin.


Pronssia Tanskalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti