perjantai 27. huhtikuuta 2012

160# Poimittua

Tekisi mieli blogata, mutta kun mielikuvitus ei tuota edes aihetta, niin kommentoidaanpa sitten valmiita juttuja, joita Iltalehti on meille tällä kertää työstänyt. Juttu löytyypi tästä.

Eli: Joku närkästänyt asiakas on taas löytänyt epäkohtia Flamingon Hesburgerin siisteydestä ja tehnyt kärpäsestä härkäsen sinivalaisen tai jonkun muun yhtä isokokoisen nisäkkään. Sen sijaan että hän toimisi loogisesti kuten normaaliälyllä varustettu ihminen (joka siis ajattelisi sotkua hiljaa mielessään ja unohtaisi asian muutamissa sekunneissa - tai maksimissaan huomauttaisi asiasta Hesburgerille antamalla palautteensa sinne) hän ottaakin yhteyttä Iltalehteen (ja mistäs sen tietää vaikka olisi ottanut yhteyttä muihinkin medioihin, jotka eivät katsoneet aiheelliseksi tehdä tästä juttua). Millainen vatipää tekee niin?

Okei.

Hesburgerin kassatyöskentelijöiden alue on siis ollut epäsiisti, vaikkakin valittaja väittää keittiön olleen epäsiisti. Ilmeisesti kyseinen ämmäkkä omistaa jonkinlaisen röntgenkatseen, koska näkee seinien läpi keittiöönkin. Todisteeksi on napattu kuva kassalinjaston lattialta. En tiedä mitä asiaa asiakkaalla on edes sinne.

"Lisäksi keittiön nurkassa nökötti myös musta jätesäkki ilman minkäänlaista astiaa."

Onko tämä nyt sitten esteettinen haitta vai mitä tällä haettiin?

Vuoropäällikkö puolustautuu sillä, että meneillään on ollut siivous joka on keskeytynyt hetkellisen asiakasruuhkan takia. Valittajan mielestä ilmeisesti tarjoilu ja tilausten vastaanottaminen olisi pitänyt keskeyttää ja keskittyä siivoamiseen. Väliäkös sillä vaikka ruokatilauksissa kestää kunhan henkilökunnan alue on siisti.

"Minä tilasin kanawrapin, mutta söin siitä vain vähän, koska ruokahalu oli aikalailla mennyt. Mieheni tilasi hampurilaisaterian ja söikin sen. Illalla hänellä oli sitten vatsa kipeä, äiti päivittelee."

Ukolta aikamoinen uroteko. Varmaan pärjäisi hyvin Pelkokerroin-ohjelmassakin.

Olisi kiva tietää, minkälainen siisteystaso valittajan kotona on. Kuitenkin lapsiperhe ja kaikkea. Ilmeisesti sotkua ei ole, ei mene ruokahalu, eikä vatsa tule sekasotkusta kipeäksi. 

Mitä tällä jutulla siis haettiin? Muutaman kymmenen euron juttua Iltalehdestä? Vai hyvityskokista Hesestä? Oliko tästä jutusta mitään opittavissa, vai meneekö valittaja perheineen jatkossakin Hesburgeriin?

Noh, käyn itsekin toisinaan tuolla Hesessä syömässä, joten jos tästä nyt tekisi ihan empiirisen tutkimuksen miltä se homma näyttää siellä. Mutta kyllä mä silti suosittelisin jolle kulle sen elämän hankkimista.

3 kommenttia:

  1. Bongasin saman jutun ja mietein, et kaikesta ne ihmiset valittaa, menisivät jonnekin Intian katukuppilaan syömään...

    VastaaPoista
  2. Enimmät sotkut vielä näyttivät olevan siellä lattialla, mutta ei näyttänyt siltä, että lattialla olisi tapahtunut ruuanvalmistustoimintaa... Urhealle ukolle on suositeltava activian syömistä, niin ei ruuansulatus enää vaivaa!

    VastaaPoista
  3. Mahtaako miettiä ruoan alkupeää ollenkaan :) Minkälainen siivo on sämpylätehtaalla, jauhelihapihviteurastamosta puhumattakaan...

    VastaaPoista