keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

156# Jorinia

Sangen omituinen päivä, niin listataanpa muutamia päivän aikana vastaantulleita epäkohtia:

Ärsytykset:

Päästessäni töistä kotiin kuulin metroaseman ylätasanteella, että juna tulee justiinsa. Siispä laukkaan raput vauhdilla alas, mutta laiturilla on lipuntarkastajat. Tantta alkaa töpeksimään, eikä saa millään tarkistettua lippuani, ja ärähdän jo muijalle, että koittaisi nyt suoriutua tehtävästään. Tarkastaja siihen, ettei hän pysty kävellessä sitä tarkastamaan (vai oliko se sana nyt tarkistamaan?). Voi saatana. Että mun pitäisi myöhästyä junasta ja odottaa monta minuuttia seuraavaa junaa sen takia, että tämä on hidas? Miksei niitä lippuja voi tarkistaa siellä rappusten yläpäässä? Tai jos haluavat käräyttää matkustajia, niin voisi sen verran katsoa sormien läpi, että junan jo ollessa laiturilla päästäisi ihmiset läpi. Tai hankkis ne saatanan portit sinne!?!?!

Ilahduttavat:

Mun kaupassa myydään sinisiä Pringlesejä?? Siis Salt & Vinegareja. Mitäs helsvettiä?? Maahantuojalta lipsahtanut?? Pari purkkia meni ostoon heti. Ah, miten kirpeitä. Täydellisiä. Huulet ovat vetäytyneet viiruiksi.

Saavutukset:

Mä olen nyt kolmatta iltaa siivonnut vähän kaappeja. Se kevätsiivous nääs, mistä aiemmin lupasin. Noh, tahti ei huimaa päätä, edes yhtä kirjahyllyä en ole saanut kokonaan raivatuksi. Mutta hyllyrivi silloin ja toinen tällöin. Hiljaa hyvä tulee. Pää on kuitenkin jo auki ja prokkis aloitettu. Ja pari muovikassillista roskaakin jo viety. Tätä menoa homma valmistunee kun reilun vuoden kuluttua alan etsimään uutta kämppää.

Huolestuttavat:

Lomautus. Muutaman viikon lomautus duunista. Ei tiedä pitäisikö olla huolestunut, murheen murtama vai iloinen lomanjatkeesta. No, ei sitä kyllä oikein lomaksi voi kutsua. Stressaa se enemmän kuin innostaa.

Sitaatilliset:

Törmäsin taas tähän vanhaan Iltalehden juttuun, joka jaksaa naurattaa minua aina vaan. Äidin kommentti pulkkamäessä loukkaantuneesta lapsestaan hakee vertaistaan:

"Olen ihan raivona. Pieni tyttäreni istuu nyt pyörätuolissa. Kauheata katsoa, kun hän on niin kipeä. Kaikki tämä vain sen takia, että aikuinen ei ymmärrä kieltää lasta laskemasta mäkeä, äiti kauhistelee."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti