tiistai 15. toukokuuta 2012

166# Kyselyä

Nollavaimolle kiitokset tästä haasteesta, saapahan jotain päivitystä kyhättyä blogilleen näinä päivinä, jolloin jutunjuuri tuntuu olevan kiven alla. Elikkä (miten rakastankaan tuota sanaa) tarkoituksena on vastailla 11 kysymykseen, jotka tässä tapauksessa on siis Nollis laatinut.


Minkä yhden... ottaisit mukaasi autiolle saarelle ja miksi ?

1. ...äänilevyn ?
 - Sehän nyt ei voi olla muu kuin Nirvanan Nevermind. Sitä levyä mä olen toistakymmentä vuotta kuunnellut, enkä ole vielä kokenut kyllästymistä, joten eiköhän se mene jatkossakin. Toivottavasti saarella olisi siis myös jonkinlainen toistolaitekin sähköineen kaikkineen.

2. ...kirjan ?
 - Vähän vaikea se on tämä, kun en varsinaisesti ole lukumiehiä. Olisiko nyt korkea aika ottaa se tyhmä Taru sormusten herrasta? Tai no jaa, jos kolmoskohdassa kysytään elokuvaa, niin varataan se sinne, ja valkataan tähän Raamattu. Ja syy siihen, että onhan tuo opus vaikuttanut maailmanhistoriaan sen verran merkittävästi, että jos ei parempaakaan tekemistä ole, niin voihan sitä itseänsä sivistää. Ei mene hukkaan sekään, eikä lukeminen ihan heti lopu.

3. ...elokuvan ?
 - Tähän se Taru sormusten herrasta. Mähän inhoon just kaikkee tällästa paskaa. Mutta kun sitä hehkutetaan, niin vähän sama kuin tossa kakkoskohdassa; tietäisi ainakin mistä meuhkataan, eikä tarvitsisi tuomita elokuvaa mutu-tuntumalla.

4. ...julkisuuden henkilön (käyttötarkoitus vapaa) ?
 - Hmm. Michael Phelps, se vois lähtee uiden hakemaan apua :D Mut ehkä mä pelaisin varman päälle, ja ottaisin silmän iloa, eli vastataan Penelope Cruz.

5. ...syötävän herkun ?
 - Hiukoohan se raitis ilma, joten varmaan pizza tai grillimakkara tai muu pihvi tekisi kauppansa. Mutta ehkä tässä tavoitellaan nyt jotakin erikoisempaa. Fish & Chips? No kalaa tulisi varmaan syötyä muutenkin, joten ei sitä... Walker'sin Salt & vinegar-sipsit? Jim-suklaapatukoita? En minä tiedä... otetaan ne sipsit sit.

6. ...juotavan herkun (vettä on saarella) ?
 - Herkku? Siis maultaan hyvä? No, se rankkaa viinakset pois, jota kyllä varmasti tarvitsisi henkiseksi lääkkeeksi yksinäisyyttä poistamaan... mutta jos maultaan haetaan optimaalista juomaa, niin oisko se sellainen makuvesi vai mikä se nyt on nimeltään.Novelle Plus Sinkki + E, eli aprikoosin ja jasmiinin makuinen hedelmäsokerilla makeutettu juoma.Huh!

7. ...harraste-asian ?
 - Käytännöllisyys jyrää tässäkin. Eikös ammunta ole harraste-asia? Ammuntaa voisi harrastaa käyttäen maalitauluina saarelle käsittämättömästä syystä ajelehtineita nauta-eläimiä, joista saisi hyvät ateriat.

8. ...telkkarisarjan ?
 - Kaikkien aikojen suosikkini, Kylmä rinki tietysti!

9. ...pelin ?
 - Football Managerin! Kuten kohdassa yksi, niin toivottavasti olisi jokin toisto-laite. Mutta jos tietokone on mahdottomuus ja sähköäkään ei ole käytettävissä, niin varmaan mä tyytyisin perinteiseen korttipakkaan.

10. ...urheiluvälineen ?
 - Autiolla saarella ei vissiin mitään pyöräteitä ole, joten fillarin voi rauhassa ratsata veks... ehkä mä ottaisin futiksen. Voisi harjotella pompottamisia, ja siks toisekseen, oletteko nähneet sen Cast Away-leffan? Siinähän se ukko jymähti autiolle saarelle ja jutteli 4 vuotta lentopallolle, nimeltä Wilson. Ehkä mä tekisin samoin.

11. ...minkä vaan ?
 - Veneen. Mä olen läheisriippuvainen ihminen, ja en halua jäädä minnekkään autiolle saarelle. Joten lähtisin sieltä mielelläni veks.

Mutta joo, siinähän nuo. Mielikuvituksettomia vastauksia, ei oikein irtoa tänään.... Niin ja pitäisi vissiin keksiä sitten omat 11 kysymystä. Vaikeaa, mutta kokeillaan. Ruokis lähestyy, joten mennään sillä teemalla:

1. Inhokkiruokasi, ja missä sitä voi maistella ja koska olet sitä itse viimeksi syönyt?

2. Mitä ruokaa osaat tehdä parhaiten?

3. Mitä ruokaa syö useiten?

4. Koska olet oppinut tekemään ruokaa?

5. Suosikkisi suomalaisista perinneruoista?

6. Mitä et ole syönyt pitkiin aikoihin, mutta jota haluisit nyt saada syödäksesi?

7. Vittumaisin Mauste, jota et voi sietää?

8. Mikä on suosikkicoctailisi?

9. Mikä on joulupöydän kukku? Entä runkku?

10. Oletko allerginen jollekin ruokalajille, ainesosalle tms?

11. Mistä hedelmistä pidät?

Eiköhän tähän ole jo kaikki vastanneet, joten jos joku ei tätä ole tehnyt ja kärsii minun ohellani tylsistä hetkistä, niin voipi vapaasti vastailla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti