torstai 3. toukokuuta 2012

162# Ämäm

On taas se aika vuodesta kun alkaa jää kiekon maailman mestaruus kisat, ja koti kisat vieläpä. Suomen jää kiekko maa joukkue on harjoitus peleissä pärjännyt mallikkaasti ja on mahdollista saavuttaa jopa maailman mestaruus mitalli, sen verran hyvin on maali vahti ja keskus hyökkääjä pelanneet.

Eihän se ole mies eikä mikään joka ei jää kiekosta pidä. Poika porukalla baariin juomaan keski olutta ja pitämään kisa studiota voiko parenpaa olla? Siinä se hetero seksuaalisuus ja suomalaisuus mitataan.

Mutta nämä kirotut porvarit ovat pilanneet koti kisat hinnoittelemalla ottelut sika hintaisiksi. Yleisö ryntäystä ei ole eikä nähdä katsomoissa hulluttelioita ja kiihkeitä kannattajia. Kuka viitsii maksaa 155€ alku sarjan ottelusta valko venäjää vastaan? Kataisen metkuja sanon ma.

Entäs sitten koti katsomoiden nautinto? Sekin on riistetty kun antero merta rannan ottelu selostukset siirretty maksu kanaville kanal plus jne. Härskisti toimitaan siinäkin. Ei mitään herkkuja eikä sirkus huveja kansalle kun raha talous jyrää kaiken edelle.

Mutta toivottavasti menestys seuraa sitten kentällä. Unelma finaali peli olisi ruotsia vastaan jonka suomi voittaisi 5-0 kuten viimme vuonnakin. Sen jälkeen voisi taas käynnistää kaikkien aikojen maailman mestaruus juhlat keskus torilla ja sen jälkeen vielä ruotsin laivalle hankkimaan pesää ja laulamaan serkelin torille det klider inniä.

2 kommenttia:

  1. Odotin, että lopussa oli arvaus, montako yhdyssanavirhettä tekstissä on =D

    VastaaPoista