maanantai 14. tammikuuta 2013

230# Kurinpalautuskuukausi, osa 3

Mennyt viikko sujui lopulta yllättävän hyvin, noin niin kuin tulosten valossa. Olin viikon aikana sortunut pari kertaa kebabiin, kerran thaimaalaiseen, sitten tuli syötyä ranskalaisia ja pihvejä ja Pp valmisti itse sipsejä - voi jessus ne olivat hyviä, toim. huom.! Joten siksipä en odotellut liikoja, vaan 1,9 kg oli lähtenyt viikossa kuitenkin. Melkein kaksi kiloa! Ja tavoitteena oli vain 1,3 kg, jota en siis todellakaan uskonut saavuttavani. Tammikuun aikana lähtenyt siis 2,6 kg jo.

Ja turha marmattaa että se tuli ilmaiseksi. Sanotaanko, että helpolla se tuli, mutta ei ilmaiseksi. Kyllä siinä sai naama jäässä harrastaa liikuntaa, torstaina ja lauantaina söin varsin niukalti ja sunnuntaina jopa melkein paastosin.

Noh, alussa sitä varmaan laihtuu helpommin. Uskon, että sipseistä, karkeista ja brenkusta luopuminen aiheuttaa varmaan alkusysäyksen, ja nyt homma vaikeutuu. Toisaalta, olen sen verran lähellä ihannepainoani, jotta ei tässä ihmeitä tarvita. Tavoite uudelle viikolle siis -1 kg.

Tipaton kausi on sujunut niin ikään. Perjantaina kyllä vähän suu napsasi, vanhasta tottumuksesta varmaan. Mutta töistä kotiin palattuani parkkeerasin itseni sohvalle ja nukahdin saman tien elokuvaa katsellessani. Muutenkin mä olen huomannut, että unenlahjat ovat palautuneet. Viikonloppuna tuli nukuttua paljolti, ja silti olisin voinut nukkua lisääkin. Väsymys on jotenkin erilaista. Se ei tunnu niin syvältä, niin krooniselta enää. Se on nimen omaan positiivinen tunne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti