tiistai 3. heinäkuuta 2012

184# Lomanalus

Ei tää homma tunnu nyt menevän ollenkaan putkeen. Ei sinne päinkään.

Loma alkaisi torstaina, mutta olen saanut jostain flunssan. Varmaankin viikonlopun riennon tuotoksia. Kun tuli kastututtua lauantaina sateessa. Tai sitten työkaveri onnistui minut lopulta tartuttamaan. Samapa tuo, mutta olo on kurja. Kurkkua särkee niin saatanasti. En ole saanut taas kahteen yöhön nukuttua kuin muutaman tunnin. Taisin olla illalla kuumeessakin, kun värisin vilusta mennessäni nukkumaan kierimään vuoteeseen, ja buranan jälkeen olo oli kuin joku olisi rakentanut uunin makuuhuoneeseeni.

Muutenkin alakulo on vallannut mielen. Pitäisi olla iloinen kun on loma ja kaikkea. Mutta vain viikoksi on suunnitelmia, enkä ole edes jaksanut miettiä jatkosta. Ja ne ensimmäiset suunnitelmatkin taitaa mennä nyt kiville flunssan vuoksi.

Se ei silti selitä huonoa henkistä fiilistä.

Pp on niin ikään masentunut aina vain. En tiedä miten sen saisi paremmalle mielelle. Ehkäpä pieni rakkauden ja välittämisen osoitus ei olisi liioittelua. Emmekö me kaikki sitä tarvitse?

Menipäs imeläksi.

Liekö kuume taas nousemassa.

3 kommenttia:

 1. Tuollainen lomanalus-alakulo on nähtävästi aika yleistä, jos sinäkin sitä podet. Jotain stressinpoikastakin siinä varmasti on, koska sitä lomaa on kuitenkin odotettu ja sille asetettu, vaikka vain alitajuisesti, aikamoisia paineita. Loman pitää onnistua, pitää olla hyvät kelit, pitää tehdä jotain kivaa, ei Missään Nimessä saa olla kipeä jne. jne.

  Anna itsellesi lupa olla lomalla KAIKESTA. Kaikesta pakollisesta. Olla vain. Kyllä se siitä sitten lähtee rullaamaan, kun on pari päivää vain ollut ja levännyt. Nuku päikkäreitä, älä stressaa nukkumisesta, vaan pötkötät silloin, kun siltä tuntuu, niin vähitellen pääset irti arjesta ja saat nautittua siitä lomasta. Mutta puristamalla se ei onnistu. Eikä niin, että asettaa lomallekin tavotteita.

  Nyt kuitenkin lepäät kesäflunssasi ensin pois. Eikä ollut imelää. :)

  VastaaPoista
 2. Ei oo kiva alakulo, ei. Eipä siihen muuta voi sanoa, kuin että menee se ohitse. Tee jotain kivaa, itselle toimis shoppailuterapia :)

  VastaaPoista
 3. Nollis: Mä en tee muutenkaan mitään, niin kamalaa jos loma kuluisi hukkaan samanlaiseen lollerointiin, eihän se poikkeaisi arjesta mitenkään. Joten kyllä pitää suunnitella paljon kaikkea.

  Arja: Shoppailu... yyh :|

  VastaaPoista