torstai 8. syyskuuta 2011

64# Onsdag

Eftersom dåligt natt jag vaknar trött. Jag äter frukost, bara några bit bröd och ost och metwurst och den måste jag gå till jobbet.

Metro är fult människor och de stinkar. Jag läser metrobladet.

I jobbet har jag flera aktivitet att göra. Till exempel installera maskiner och hjälpa vackra kvinnor att bruka dator och växla monitor, som var skit.

Klokkan tolv jag äter lunch. Skinkapasta, inte så läckert.

Eftermiddag är tystig. Ingen att göra.

I kväll jag treffar min älsking. Vi går till museum och titta saken och äter som mat. Sänare går jag hem och tittar tv och spelar fotbol manager till midnatt. Den går jag att sova.

--------------------------------------------------------
Tässä taidonnäytteeni ruotsin kielen osaamisestani. Olen suorittanut virkamiesruotsin sekä kirjoittanut yliopppilaskirjoituksissa arvosanan A.

Joten kuka uskoo enää mihinkään Pisa-testeihin ???

5 kommenttia:

 1. Kun luin tuota, niin korjasin koko ajan mielessäni tekstiä! :D Mun mies vastaa aina välillä ruotsinkielisiin asiakaskyselyihin. Yleensä se laittaa vastauksensa mulle ensin korjattavaksi ja vasta sitten lähettää asiakkaalle. Eilen se laittoi suoraan, vaikka tiesi että tekstissä on virheitä. Totesi että asia tuli varmasti kuitenkin selväksi ja se kuitenkin on pääasia. Luin muutaman ensimmäisen rivin ja lopetin lukemisen, kun alkoi niin kovaa hävettää. :)

  VastaaPoista
 2. Ei ruotsi vaikea kieli ole, kohan sitä käyttäis, tovi jos toinenkin menis kielioppijuttuihin, mut ymmärsin sentäs mitä kirjoitit =D Sanojen kirjoittaminen onkin jo vaikeampi pala. Englanninkielentaitonikin vähän hävettää, small talkia osaan, mut en liian vaikeita sanoja ja prepositiot sun muut on ihan hakusessa.
  Farmin peluussa tulee chattailtua pelikaverin kanssa englanniksi, se ei onneksi virheistä välitä. Kissojen ostossa jouduin vähä väliä käännösohjelmasta tarkastamaan onko sanat kirjoitettu oikein tai vähintään sitten kun tuli punaviivaa alle.
  Sulla on sama maku aamupalan suhteen ku mun miehellä, mä en aina tajua sitä juustoa ja metvurstiakin syön harvemmin, onneks nykyään on niitä kevytjuttuja, ne ei oo niin paksuja siivuja ja makukin on miedompi.

  VastaaPoista
 3. No joo, en mä osaa englantia sen paremmin ku ruohtiakaan :)

  VastaaPoista
 4. Ja miten muuten leipää voi syyä jos ei pane juustoakaan :O

  VastaaPoista
 5. Jag förstodde allt vad du skrivade,mycket bra!Det måste ha varit jättetrevlig att gå till museum och titta saken :D
  Mä olen kirjoittanut kouluni parhaan ylioppilasaineen ruotsin kielestä 1989 ja sain Pohjola Nordenin stipendinkin.Että näillä mennään ja paljon on vettä virrannut Vanajavedessäkin tuon jälkeen ja huuhtonut kaiken tiedon ja taidon mennessään.

  VastaaPoista