maanantai 4. heinäkuuta 2011

25# Naiskauneus

On jo pitkään pitänyt aiheesta kirjoittaa, mutta joka kerta mennyt sormet suuhun. Aivan liian vaikea aihe käsiteltäväksi. Aluksi suunnittelin jopa jonkinlaista Maailman top-3 naiset-listaa, mutta se on yhtä mahdotonta kuin sillan rakentaminen kuuhun. Mutta katotaas, jos nyt jonkinlainen sovinisinen lista saataisiin julkkiskaunottarista (disclaimer: tämä postaus siis käsittelee vain kuuluisuuksien ulkonäköä) aikaan:

Penélope Cruz on oikeutetusti kyllä kärkikahinoissa. On aina ollut ja tulee luultavasti olemaankin. Se vaan on niin hottis ja seksikäs, ja vaikka yleensä muo ärsyttää espanjalainen aksentti, niin hänelle se kyllä sopii. Mikä tahansa leffa missä hän esiintyykään on täyden kympin arvoinen.

Ennen diggasin myös kovasti 90-luvun Jenna Jamesonista. Nykyään akka on pelkkää muovia; karsean näköinen. Ihan ok jos tissejä nyt joku haluaa leikellä mutta että tekee naamastaan semmosen... Hirveä. On käsittämätöntä, että naiset sortuvat tähän naamansa pilaamiseen? Meneekö ne oikeasti peilin eteen, katsovat itseään silmiin ja toteavat: "No ni, parempi!"? Tuksua en edes viitsi ottaa esimerkiksi.

Parminder Nagra: Vaikka eräs kaverini sanookin, että intialaisilla akoilla on selkäkarvat, niin en voi sitä uskoa Parminderista. Jatkoon!

Kate Nash: Youtube-videoilla aina väännetään kättä, onko hän kaunis vai rumilus. Minusta hän on upea. Jotakin semmosta naapurintyttömäisyyttä, huumoria, viekkautta, leikkimielistä irvailua mutta toisaalta myös vakavuutta löytyy. <3

Naomi Watts oli upea ilmestys Ring-leffoissa, mutta sen jälkeen rupsahtanut. Kannattaisi palkata kyseisten elokuvien meikkaaja kenties?

Milla Jovovich: Varmaan maailman seksikkäinen nainen Fifth Element -elokuvassa, mutta nykysillään vastaavia tanttoja pyörii kolmetoista tusinassa. Ikä lienee tehnyt tehtävänsä tässäkin tapauksessa.

Viivi Pumpanen on kaunis. Ihmettelen, ettei menestynyt paremmin niissä skaboissa. Ja ettei netistä hänestä löydy juuri mitään, edes omia nettisivuja!?

Mistä tulikin mieleeni Lola Odusoga. Hyvä missi hänkin!

Naistennispelaajistahan aina kohkataan, mutta mielestäni näyttävät kaikki samalle, paitsi ne neek... Williamsin siskoset. Mä en tunnistais ketään niistä pelaajista, joten annetaanpa olla.

Sen sijaan Eva Wahlström on kaunotar kyllä.

Onhan näitä vaikka miten paljon... Lienee parempi tehdä postauksesta osa 2 tässä joku kerta paremmalla ajalla.

Huomioitavia asioita: Olen törmännyt semmoiseen 30 days of music-juttuun. Vaikka muo ei haastettukaan millään lailla, niin ehkä sitä voisi osallistua. Eli biisejä joka päivälle (lue: postaukselle) eri aiheen mukaan.

Tänään vuorossa nro 8.

day 01 – your favorite song: Nirvana - Smells like teen spirit
day 02 – your least favorite song: Los Del Rio - Macarena
day 03 – a song that makes you happy: Oasis - Dont look back in anger
day 04 – a song that makes you sad: Everything but the girl - Missing
day 05 – a song that reminds you of someone: Volbeat - I only wanna be with you.
day 06 – a song that reminds you of somewhere: Klamydia - Mä lähden himaan
day 07 – a song that reminds you of a certain event: Gerry & The Pacemakers: You'll never walk alone
day 08 – a song that you know all the words to: Zen Café - Taxi: Vaikea valinta tämäkin. Aina on biisissä jotain mitä ei meinaa muistaa. Ensiksi mietin Maamme-laulua, mutta enhän mä siitäkään osaa tokaa säkeistöä, saatikka sitä ruotsalaista vetoa kesken biisin. Olin jo postaamassa joululaulun Porsaita äidin oomme kaikki, kunnes mieleen juolahti tämä biisi josta ennen tykkäsin kovastikin - se kun kertoi täsmälleen eräästä kaveristani.
day 09 – a song that you can dance to
day 10 – a song that makes you fall asleep
day 11 – a song from your favorite band
day 12 – a song from a band you hate
day 13 – a song that is a guilty pleasure
day 14 – a song that no one would expect you to love
day 15 – a song that describes you
day 16 – a song that you used to love but now hate
day 17 – a song that you hear often on the radio
day 18 – a song that you wish you heard on the radio
day 19 – a song from your favorite album
day 20 – a song that you listen to when you’re angry
day 21 – a song that you listen to when you’re happy
day 22 – a song that you listen to when you’re sad
day 23 – a song that you want to play at your wedding
day 24 – a song that you want to play at your funeral
day 25 – a song that makes you laugh
day 26 – a song that you can play on an instrument
day 27 – a song that you wish you could play
day 28 – a song that makes you feel guilty
day 29 – a song from your childhood
day 30 – your favorite song at this time last year

2 kommenttia:

  1. Minustakin Penelope Cruz on kaunis,ja samoin Catherine Zeta-Jones

    VastaaPoista
  2. Musta noi on kaikki kauniita tai siis ne ketä tunnistin. Mustakin on typerää otattaa silikonihuulet, siinä ei itse huuli paljon paksuunnu vaan se huulen ympärys, tulee mieleen ankat :)

    VastaaPoista