torstai 18. syyskuuta 2014

356# Pulun uusi matto

Monien sattumusten kautta en ollut vieraillut Pp:n luona aikoihin. Sen huomasi esimerkiksi hänen tekemistään sisustuspäivityksistä, joiden vuoksi olin lentää pyllerilleni. Nimittäin uusi eteisen matto.

Sitä ei voinut olla huomaamatta edes tällainen paatunut heteromies kuten minä. Maton värit hyväilivät silmää niin kuin vain kaunein näky maan päällä voi. Miten täydelliset värit, miten täydellinen kontrasti!

Maton oikea koko sai kokijan vakuuttumaan, että eteinen on rakennettu maton ympärille. Sen materiaali hivelee jalkapohjaa paksupohjaisimmankin kengän läpi kuin pedikyyrissä kävisi. Matto huokui keväistä tuoksuaan, aivan kuin tuoksukynttelimeren yläpuolella kelluisi.

Sen maton täytyy olla jumalten kutoma.

Matosta innostautuneena teimme shoppailureissun Ikeaan. Poikamiesboksiini tarttui mukaan pussi- & tyynyliinalakansetti, pieniä pyyhkeitä, kynttilöitä pimeisiin talvi-iltoihin sekä vaaleanpunainen pehmosika paijattavaksi olohuoneen sohvalle kun katselen telkkaristani jalkapalloa ja väkivaltaviihdettä.

Ei mulla muuta.

2 kommenttia:

 1. Mä en nyt voi olla sanomatta tätä, zim. Tämä on ehkä sun ihanin ja ruusuntuoksuisin postauksesi ikinä! ;D
  <3 <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :)

   Juu, kun Pp kehui ostaneensa uuden maton, ja mun piti muistaa kehua sitä seuraavan kerran kun näen sen maton. Ja juu muistin, olihan mulla puhelimessa muistutus asiasta, mutta päätin vielä ylistää kerran päälle.

   Poista