keskiviikko 30. marraskuuta 2011

103# Pieru

"Sun pierus on kuin Uuden vuoden papaattimatto. Poks, pam, phiuuh!"

"Siis onks tää sun pierus haju? Sä olet mätien munien toimitusjohtaja."

"Ei v**tu pahin pieru mitä oon ikinä haistanut!"

"Mee lääkäriin!!"

Tämmösiä kommentteja mä olen saanut kuulla sairaudestani. Myönnettäköön, että kaasuvaivat haittaavat joka päiväistä elämääni, mutta miksi ihmeessä siitä pitää tehdä sellainen numero? Mutta toisaalta, ainahan vammaisille on vittuiltu. Kai se sitten tuo paremman mielen muille.

Kiinnitin asiaan huomiota ollessani armeijassa. Joku siellä kertoi minulle lukeneensa, että normaali ihminen pieraisee kahdeksan kertaa päivässä. Mä päätin sitten laskea oman saaliini; päivä oli "normaali", ei pierettänyt enempää tai vähempää kuin tavallisestikaan. Tulos yllätti minutkin: 142.

Mä en oikein tiedä mistä se johtuu. Mua on pierettänyt niin kauan kuin muistan. Se ei voi johtua maidostakaan, koska olen lopettanut sen latkimisen ajat sitten. Toki mä syön leipää, mutta eikös sen pitäisi juuri päinvastoin tehdä hyvää mahalle? Sokerittomia pastilleja menee päivän mittaan; ne toki pierettävät, mutta merkittävästi vasta sitten kun niitä on vetänyt askillisen.

En tiedä mikä auttaisikaan. Ainoa minkä olen huomannut hillitsevän kaasunmuodostusta on oluen juonti.

Ärsyttävintä koko hommassa on se, että luullaan että teen sen tahalleen. Tai että pierut kiihoittavat minua. :| Ei, kyllä minä siitä kärsin. Minusta pieraiseminen on junttia, vaikka myönnettäköön että se joskus naurattaa kun sopivassa tilanteessa joltain pääsee paha henki ilmoille. Mutta pääsääntöisesti olen piereskelyn vastustelija.

Samoilla linjoilla on myös Pp. Joudun syömään aina pierutabletteja (joita olen saanut myös joululahjaksi :D), mutta siltikin joskus käy vahinko, ja raivokohtaus on valmis. Ja toki aiheellinen. Mutta helppohan se on naisen sanoa, kun niiden on fysikaalisesti mahdotonta muutenkaan kehittää pierua.

7 kommenttia:

 1. *HAHAHHAHAH*

  Olisitpa vain kuullut n. 30 min. sitten sen ilotulituksen meidän tuulikaapissa ! ;D

  VastaaPoista
 2. Pieru on sairaus, joka pitää parantaa!

  VastaaPoista
 3. DS: Mutta miten sen parantaa? Ei ainaskaan piereskelyllä tai hiilitapleteilla?

  VastaaPoista
 4. :D Pieru on perseestä,kuten lukee T-paidassa jonka ostin miehelleni seurusteltuamme kaksi viikkoa.Samaa vikaa hänellä nääs.
  Tahtoisin kuulla lisää tuosta,miten naisten on fysikaalisesti mahdotonta kehittää pierua.Perusteluja siis :)
  Mahtaakohan olla ihmisiä joita pieru kiihottaa??Jos on,en halua kuulla lisää aiheesta.

  VastaaPoista
 5. Toi on kyllä aika paljon pieruja päivässä. Voisin olla pieremäti, mut musta se on kivaa ja jos on tullakseen, niin antaa tulla vain, siis jos olen kotona.Eikä niitä tule kuin pari päivässä.
  Jotain sun pitäis asialle tehdä, kai.

  VastaaPoista
 6. Talle: No, esimerkiksi miehen elimistö ei pysty kehittämään kuukautisia. Sama juttu naisilla, eivät pysty kehittämään pierua. Ihmettelen, mitä te ootte oikein tehneet piolookian tunneilla :rolleyes:

  Arja: Joo, mulla tulee joskus ihan päänsärky siitä jos oon ollu liika sisätiloissa, se on se metaani tms joka aiheuttaa päänsäryn. Sitä mä en kyllä tajua, miten sun mielestä on kivaa jos teillä ukko tai poikalapset pieree :O Oli määrä kuinka vähäinen tahansa

  VastaaPoista