tiistai 18. lokakuuta 2011

83# Lauantai-ilta

... oli tarkoitus mennä juhlimaan.

Kaveri tuli jo hieman kahden jälkeen iltapäivällä. Tarkoitus oli, että otetaan vähän ja maltillisesti kaljaa siinä samalla kun katsotaan telkkarista alkuiltapäivän fudispeliä Liverpool-Manchester U.

Jostain syystä kalja maistui suht raikkaalle ja ravitsevalle jo päiväsaikaakin. Otettiin parit gini-paukut, katseltiin peli, surffailtiin hieman. Mentiin ulos. Meillä oli Mentoksia ja Coca-colaa ja piti saada jokin hieno efekti aikaiseksi, mutta se floppasi kyllä täysin. Säikytettiin naapurin muija ja koira, ja ne säikytti meidät. Mentiin ostarin räkälään kaljalle. Ensimmäiseen tosin ei kehdattu mennä, koska siellä oli terassikauden päättäjäiset ja porukka grillasi siellä jne. Menimme sitten kakkospubiin, jonne en ollut ennen uskaltautunutkaan.

Joku semmonen kamala ihmisperse aukoi päätänsä koko ajan, mitä me tiskillä oltiin kun odoteltiin juomia. Hirveä akka. Valitti miten ollaan pukeuduttu niin tummiin vaatteisiin. Itsellään hänellä oli tietenkin kauhtunut tuulipuku. Joku pöytäseurueesta onneksi akalle huomauttikin. Kai hän luuli itsekin ulkoilevansa.

Löydettiin kuitenkin rauhaista pöytänurkkaus, ryystettiin 3€:n oluet ja luettiin ilmatteeks Iltalehdet. Sen jälkeen tuntui siltä, että aivan kuin olisi hieman hiukonut. Mä olisin halunnut kebabin, mutta kaverini on kitsas kuin kivi, ja hän ei suostu ostamaan 5,90 €:n kebabia koska jossain muussa maassa sen saa eurolla. Mentiin sitten Alepaan ja ostettiin jotain paskoja perunoita ja makkaraa.

Sitten takaisin kämpille väsäämään ruokaa, ja pelaamaan Xboxia. Ruoka oli pahaa, ai että se kepsu olisi maistunut hyvälle. Surffattiin netissä ja huomattiin, että kello oli vaikka mitä.

Lähdettiin sitten suurelle kirkolle. Käytiin Wall St baarissa kaljalle, J latasi siellä puhelintaan. Ahdas meininki.

Tämän jälkeen Mollyyn. En ollut käynyt siellä "kunnolla" vuosiin, mutta nyt tuli vietettyä koko ilta siellä. Olihan siellä kuuma ja haisi pahalle, mutta nähtiin muutamia kavereitamme. Ja meni myöhään. Ja meni lonkeroa.

Kolmen jälkeen bussilla kotiin, menin vielä "vahingossa" pummilla, mutta kuskikaan ei välittänyt. Kotimatkaan ne muistikuvat sitten loppuvatkin.

Aamulla heräsin klo 9.14 ja oli aivan hirvittävä krapula, jonka tiesi kestoltaan varsin pitkäikäiseksi. Kyllä tuommoisen setin jälkeen menee aina pari päivää toipumiseen.

2 kommenttia: