maanantai 7. joulukuuta 2015

425# Tenerife, 7

14.11.2015, Saturday, +27, Scattered clouds, Puerto de la Cruz, Spain

Tänään oli edellisaamun tapaan ns. vapaaherätys, joskin Pp piti huolen ettei yli kahdeksaan tullut tälläkään kertaa koisittua. Aamiainen naamariin samalla kun ihmettelimme uutisia Pariisin terrori-iskuista. Päätimme sitten hylätä ikävät uutiset ja suuntasimme ulos.

Pp:n teki mieli käydä testaamassa Atlantin vesi. Valtavan merenkäynnin vuoksi potentiaalisia uimapaikkoja ei juuri ollut mutta olimme etukäteen funtsineet, että Calle de San Telmon edustalla oli pieni poukama johon aallot eivät päässeet aivan suoraan mereltä iskemään. Itse asiassa, siinä oli ihan virallinen uimapaikka, rantavahteineen kaikkineen, joskin sen verran pieni ettei siihen montaa uimaria kerralla mahtunut. Siltikin, aallokko oli sen verran hurja ja imu kova, ettei mun uimataidoilla ollut sinne asiaa. Kuohussa nyrkin kokoiset kivenmurikat osuessaan tuntuivat vielä varsin ikäviltä. Pp:kin sai vertavuotavia osumia niistä. Marraskuinen meri osoittautui 23 asteiseksi, joten lämmön puolesta siinä tietysti kelpasi kylpeä.

Uiminen tällaisessa on hiukka haasteellista.

Pp:n pulikoitua suuntasimme jälleen Lago Martianezin merivesialtaille. Tuuli oli tyyntynyt ja aurinko paistoi melko kuumasti, tänään allashommat olivat selvästi edellispäivää suotuisampia. Kävimme uimassa, välillä kaljalla.

Iho alkoi siinä jo vähän punoittamaan, joten poistuimme lounastamaan Bango Soliin, jossa ystävällinen naistarjoilija toi meille spaghetit. Hänen englannin kielen taitonsa oli yhtä huono kuin minulla, joten kerrankin sain selvää mitä yritettiin sanoa :D Sapuskakin oli hyvä.

Suihkulähde.
Panani.

Käväsimme hotellilla lepäilemässä ja lähdimme sitten vielä kylille tekemään ostoksia, hengailemaan, juomaan baariin paukut jne. Ilma tuntui vieläkin lämpimälle; loman loppu jo masensi ja paluu suomalaiseen marraskuuhun.

Sangria & olut.
Drinksut.

Illallinen käytiin syömässä samassa paikassa missä keskiviikkona saimme hyvät paellat. Pp otti pitzen, mä yritin pelata varman päälle ja otin taas paellan. Ei ollut niin hyvä kuin edellisellä kerralla. Kiiruhdimme sitten vielä kaupan kautta hotellille. Piti alkaa pakkailemaan jo kamoja seuraavan päivän kotimatkaa varten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti