tag:blogger.com,1999:blog-5624346252944842532.post5936622804688764487..comments2024-03-25T03:33:47.628+02:00Comments on Allikosta ojaan: 494# Quiche Lorrainezimhttp://www.blogger.com/profile/06523271401451941334noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-5624346252944842532.post-31031600690360685552017-02-07T08:34:51.282+02:002017-02-07T08:34:51.282+02:00Halusin kerrankin tehdä sellaisen itse.Halusin kerrankin tehdä sellaisen itse.zimnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5624346252944842532.post-17493227726658864862017-02-06T22:30:02.739+02:002017-02-06T22:30:02.739+02:00Valmiit taikinapohjat on käteviä !Valmiit taikinapohjat on käteviä !Arjahttps://www.blogger.com/profile/18150333265765662277noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5624346252944842532.post-20740516505156274212017-02-03T09:08:32.594+02:002017-02-03T09:08:32.594+02:00Ja piiras paransi makuaan kuin sika juoksuaan seur...Ja piiras paransi makuaan kuin sika juoksuaan seuraavana päivänä, kun oli saanut rauhoittua yön yli jääkaapissa. Juu kyllä tätä voi tehdä toistekin.zimnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5624346252944842532.post-9981086709547159242017-02-02T18:27:59.120+02:002017-02-02T18:27:59.120+02:00Hauskoja nämä sun ruokapostaukset :D
On se leipo...Hauskoja nämä sun ruokapostaukset :D <br /><br />On se leipomista. Ekakertalaiseksi oikein hyvin onnistunut. Ja sienet jätetään edelleen lehmien syötäväksi :)<br /><br />sirpahttps://www.blogger.com/profile/01197510458071100566noreply@blogger.com