tag:blogger.com,1999:blog-5624346252944842532.post1245104574120325429..comments2024-03-25T03:33:47.628+02:00Comments on Allikosta ojaan: 362# Laihiszimhttp://www.blogger.com/profile/06523271401451941334noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-5624346252944842532.post-60410382839337997052014-11-23T17:39:36.389+02:002014-11-23T17:39:36.389+02:00Olen miettinyt. Mielestäni ulkomailla vatsa on voi...Olen miettinyt. Mielestäni ulkomailla vatsa on voinut paremmin, joten voisiko syynä olla joku mitä syön Suomessa sitten säännöllisesti..zimhttps://www.blogger.com/profile/06523271401451941334noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5624346252944842532.post-72596628116212669952014-11-22T23:16:36.226+02:002014-11-22T23:16:36.226+02:00Ootkos miettinyt gluteeniherkkyyttä ? Tosin en tie...Ootkos miettinyt gluteeniherkkyyttä ? Tosin en tiedä miten vatsasi oireilee, mut mulla iski jo useamman vuoden ajan ripuli ruuan jälkeen. Mitään yhdistävää tekijää en keksinyt, kunnes lääkäri kehoitti välttämään gluteenia.<br />Ja se ne ripulit aiheuttaa.<br />Keliakiaa mulla ei ole, se on testattu, mutta gluteeniherkkyydestä voi silti kärsiä.Arjahttp://www.catinka.finoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5624346252944842532.post-70407295102877862082014-11-17T12:46:33.193+02:002014-11-17T12:46:33.193+02:00Eilen syömäni päärynä oli taas ihan pehmyt ja herk...Eilen syömäni päärynä oli taas ihan pehmyt ja herkullinen :O vähän arpapeliä aina niiden kanssa. Mut katsotaanpa jos tuota merkkiä tulee vastaan.<br /><br />Juurikin äsken kävin ahnehtimassa itseni ähkyyn curry-kanalla (yök!) työmaaruokalassa :( Joten tarkkuuta vaatii kyllä tämä.zimnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5624346252944842532.post-32773610770315499112014-11-17T12:09:45.499+02:002014-11-17T12:09:45.499+02:00Lepo on tärkeää ja sen lisäksi säännöllinen syömin...Lepo on tärkeää ja sen lisäksi säännöllinen syöminen. <br />Salaattiin vaihto on bueno, elimistö saa siitä vähän köykäisempää pureskeltavaa, mutta kuitenkin täyttävää.<br />Ja luettuani ton sun hedelmäpostauksen (makean naurun kera, sori) annan vinkin päärynöiden suhteen. Jos oikeasti haluat makean ja mehukkaan päärynän, osta lajiketta nimeltä Sweet sensation. Se on sellainen pyöreähkö ja vähän punaposkinen. Todella hyvää, ei yhtään kovaa tai puisevaa, suosittelen. Löytyy ainakin Prismoista ja S-marketeista. :) - S -https://www.blogger.com/profile/13601631269047375879noreply@blogger.com