perjantai 4. joulukuuta 2015

424# Tenerife, 6

13.11.2015, Friday, +24, Haze, Puerto de la Cruz, Spain

Tänään oli vuorossa vähän iisimpää, ei ollut edes herätyskelloa soittamassa. Jostain syystä siivoojat poukkasivat pariinkin otteeseen huoneeseemme koputtamatta. Taisivat luulla meidän häipyneen.

Aamiaisen söimme hiukan myöhempään. Lähdimme sitten vähän shoppailemaan. Oli alkanut tuulla, aallot olivat entistä suurempia. Taivaalla oli jonkinlainen usvakerros, joten aurinko ei päässyt oikein paistamaan, mutta melko lämmintä oli silti. Kävimme muutamassa kaupassa, mutta emme saaneet ostettua kuin pari turistipyyhettä. Ei Puerto de la Cruz mikään ostosmekka ollut.

Ahti suo antejaan.

Poikkesimme Caffe Amanusaan. Pp otti cocktailin, mä tyydyin kaljaan. Se oli ok mesta ja pääsi vielä jonkun verkkoon kiinni, joka ei ollut sitä ymmärtänyt salasanalla suojata. Toisenlaista viihdettä tarjosi pulupari joka ei turhia kainostellut parittelemisen kanssa keskellä kirkasta päivää kävelykadulla.

Biitsi.

Kävimme vaihtamassa hotellissa uimakamat ja menimme Lago Martianezin merivesialtaille, jossa olimme jo maanantainakin käyneet. Kävimme uimassa; tuuli oli yltynyt lisää ja oli vähän jo vilakka, eikä se oikein innostanut jäämään sen pidemmäksi aikaa. Kävimme kaffelassa hörppimässä drinksut ennen kuin palasimme kaupan kautta hotellille. Ihmettelimme iltapäivää parvekkeella.

Hiljentynyt Lago Martianez.
Myöhäissyksyn kukkaloistoa.

Illalliselle suuntasimme varsin varhain. Olimme jo päivällä valinneet paikaksi hotellin lähellä olevan Casa Pablon, sitä oli kehuttu myös matkatoimiston esitteissä. Palvelu olikin ripeää. Otin pizzan, Pp porsaan. Pp:n ruoka oli kuulemma ihan hyvä, minun taas yksi pahimmista pizzoista joita muistan koskaan syöneeni (vaikka ottaisi ne Saarioisten valmislevyt huomioon). 1/5, ainoat propsit hyvästä palvelusta.

Palasimme ajoissa hotellille torakoiden juostessa jaloissa. TV:stä tuli Espanja - Englanti -jalkapallo-ottelu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti