keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

389# Kippolassa, 3

Pistetään nyt pikainen ravintola-arvostelu, kun kerran kohdalle osui sellainen kippola joka jäi kerrankin mieleen. Huonolla tavalla.

Sellainen löytyy Vantaalta, Flamingosta. Eräänä arki-iltana mentiin isän kanssa tapaamaan veikkaa, joka pyöri täällä päin työkomennuksellaan ja pitihän vatsa saada jollakin tapaa täytettyä. Jo ravintolaa etsiessämme naureskelin, kun ainoa kerta jolloin on kehdannut haukkua tarjoilijalle ruoan huonoksi oli juurikin täällä samalla suunnalla, joskin Jumbon puolella. Mutta että nyt taas.

Ravintolaksi valitsimme Parillan. En muista olenko käynyt siinä aiemmin joskus vuosia sitten, jotenkin paikka vaikutti tutulta. Tarjoilijamies otti meidät vastaan, joskin varoitti jo heti ovella että ruoan tulo kestää 40 minuuttia. No, emme olleet kiireisiä joten ajattelimme että meille jäisi seurusteluaikaa enemmän. Vähän kyllä ihmetytti kuitenkin tilausaika, koska eihän ravintola ollut kuin ehkä kolmasosan verran täynnä.

Katselimme muita asiakkaita, joilla näytti olevan kaikilla jonkinkokoinen sukupuolielin otsassa. Vieläkään ei hälytyskellomme soineet.

Ensimmäiseksi teimme juomatilaukset, jotka jäivät tulematta. Toinen tarjoilija sai nämä sentään tuotua.

Ruoan tulo kesti melkein tunnin. Se oli pelkkä kuiva käppyrä, kuivilla ranskalaisilla. Salaatti ja muut kamppeet olivat jääneet pois. Kutsuimme tarjoilijan uudelleen paikalle. Hän katsoi ruokalistaa, kävi keittiössä, palasi takaisin ja antoi selityksen jostain tavaratoimittajaongelmasta, ja voimme saada hyvitykseksi pienen lusikallisan salaattia. Mitä helvettiä?!? Sanoimme sitten että varmaan olisi syytä huomioida asia ennemmin laskussa.

Ruoka oli täysin luokaton. Täyttä paskaa, niin kuin isämme sanoisi - ja sanoikin. Muut asiakkaat valittivat niin ikään safkoistaan. Mikään ei tuntunut onnistuvan.

Ja kusetusyritys laskussa kruunasi koko aterian.

Onneksi olkoon Flamingon Parilla, huonoin ravintola jossa olen ikinä käynyt. Jos vain voisin antaa miinuspisteitä... mutta 0/5 on tyytyminen. Varmaan kannattaisi ottaa Jyrki Sukulaan ja Kurjat kuppilat ohjelmaan yhteyttä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti