keskiviikko 14. tammikuuta 2015

370# Laiskotellen ♫♪..

Masentavat talviset kelit ja tammikuu ja joulun jälkeinen aika on vierahamme taas. Viikon ajan en ole saanut oikein mitään aikaiseksi. Laihis on niin ikään olutta ja menneen talven lumia ja loskia. Olen pelännyt plunssaa ja oksennustautia. Ja liukastumista. Ja hammassärkyä. Puhumattakaan muista vastoinkäymisistä.

Loma on alkamassa. Tammikuu on paras aika lomailuun vaikken ollut sitä mieltä vielä muutama vuosi sitten. Jostain syystä mulla on kovasti perhosia vatsassa. Ehkä se johtuu kun olen menossa suuntaan, jossa en ole ennen käynyt. Tai kun saa lukea mystisistä lentokoneonnettomuuksista. Tai sitten rauhan uskonnon edustajien tempauksista. Tai matkakohteesta, joka lienee kehitysmaa, jossa on paskasta ja kurjaa. Tauteja, korruptiota, köyhyyttä ja sen semmoista.

Ehkä olis pitänyt mennä vain johonkin idylliseen rantakohteeseen. Samat maabongaukset sieltä saa, mutta ei tarvitse nähdä sitä kurjuutta. Pelkään, että anti-vasemmistolaisuus kokee minussa kolauksen? Noh, tokihan meillä on kädestä pitäen opastus ja liikumme kuin porvarit.

Selviäisi nyt tästä viimeisestä työpäivästä kunnialla. Pakatakin varmaan pitäisi jossain vaiheessa. Tällä hetkellä mulla on puhelimessani 53 muistutusta tälle päivälle, ja stressiä pukkaa. Mut ehkä se tästä.

Ei muuta kuin hyvää reilua pariviikkoista tammikuun loppua. Olkoon loskat ja pakkaset kohdillaan. Katsotaan sitten jos saisi matkalta jonnin näköistä rapsaa riipastua kasaan.

5 kommenttia:

 1. Sä oot matkailun kingi ! Hyvää matkaa, minne nyt sitten menetkään, kun kerran pidät hulluja jännityksessä. :)

  VastaaPoista
 2. Hyvää reissua! Sä menet tietty Malesiaan tai Indonesiaan? Rapsaa pitää tulla ehdottomasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ja terveiset Kambodzasta :)

   Poista
  2. Ei kauas heittänyt arvaus :)

   Poista