maanantai 24. marraskuuta 2014

363# Laihis, 2

Toisen viikon mietteitä.

Maanantaina tuli syöpöteltyä duunissa itsensä puolivahingossa ähkyyn, vaikka tarjolla oli curry-kanaa, ja mä en normaalioloissa currystä tykkää. Päivälliseksi vain pari leipää sekä yksi rinta kanaa. Duunissa nostin työpöydän ylös ja päätin seistä istumisen sijaan. 60 kaloria tunnissa pitäisi lähteä enemmän kuin istuessa. Viikkotasollahan se on jo melkoisesti. Ilta kului harrastusten parissa, joten ei liikuntaa tänään.

Tiistaina makkarakastikelounas töissä ja illalla salaattibaarin kautta kotiin. Liikuntapäivä.

Keskiviikkona työmaaruokalassa lihottava lounas täytetyn kanan muodossa, illalla tapasin Pp:n ja menimme ravintolaan syömään. Houkutuksia siis tarjolla, mutta pystyin kieltäytymään pihvistä tai pitsasta ja tyytymään loheen. Ruoan jälkeen Pp:n perässäjuoksemista vaatekaupoissa, sehän otti koville. Ei muuta liikuntaa.

Torstaina kalalounas työmaaruokalassa. Lautanen oli täytettynä niin terveellisillä kamppeilla, että olisi tehnyt mieli ottaa siitä kuva ja lähettää jonnekin. 130 kiloinen työkaveri aidosti ihmetteli, että lähteekö tuollaisella nälkä. Ei lähde. Illalla lenkkeilyä, salaattibaarista iltapalaa.

Perjantaina töissä salaattilautanen ja jauhelihakeittoa. Illalla firman pikkujouluihin, joten ei liikuntaa. Pikkujouluissa tarjottu ruoka oli kylmäruokaa ja pahaa sellaista, mutta nyhtöporsasta tuli "luvan kanssa" syötyä ja santsattua. Lisäksi 15 ravintola-annosta alkoholia kyytipojaksi. Melkoinen kaloripommi, jota saa kuluttaa pois pitkään.

Lauantaina kävin tekemässä parin kilsan kävelylenkin jäisellä kadulla, ei hotsittanut. Muuten kotona lolleroimista. Yritin vastapainoksi syödä vain vähän.

Sunnuntaina aamiaisen jälkeen 12,3 kilometrin lenkille. Kadut olivat edelleen jäiset ja lenkkikenkien pohja luisti inhottavasti. Aikaa meni tavallista kauemmin + jalat tulivat kipeämmiksi kun joutui kinnaamaan menoa kaatumisen pelossa. Talvi on syvältä, mutta muuten ei vituttanut. Kanaa ruoaksi. Pitkä ponnistelu lenkkipolulla tuskin riitti kompensoimaan perjantain tankkausta.

Ja kuinka sitten kävi? Viikon tavoite oli maltillinen 1,8 kilon pudotus. Pikkujoulun tiesin jo etukäteen tulevaksi, mutta muuten olen mielestäni elänyt maltillisesti ja kurinalaisesti. Niinpä tulos oli todella masentava, sillä paino näytti täsmälleen samoja lukemia kuin 8 päivää aiemmin. Kaikki se ponnistelu, vilun ja nälän kärsiminen, ja hukkaan meni. Syö kyllä kohtalaisesti motivaatiota.

Tulevan viikon tavotteesta en tosiaan tiedä. Ehkä on parempi etten suunnittele mitään. Hyvä jos jaksan edes yrittää. Mä luulen, että olen hävinnyt tämän pelin.

2 kommenttia:

 1. Pari vinkkiä tällaiselta ikuiselta painonpudotuksesta haaveilevalta. ;)
  Eihän se pihvi olis ollu paha siellä ravintelissa, mutta ne on ne lisukkeet mitkä on pahasta. Eli piffandeeros vihreällä salaatilla on ihan jees.
  Ja jos oikeasti aiot talviaikaan juosta niin suosittelen lämpimästi hankkimaan vaikkapa icebugin juoksukengät. Niissä on nastat -> säilyy henkikulta paremmin.

  Kun sä selkeästi haluat asettaa noita tavoitteita, niin olisiko helpompi jos punnitsisit ittes joka aamu? Ja ihan vaikka kirjaisit sen ylös. Mulla on pari tuttavaa joilla tämä toimii paremmin kuin viikko- tai kuukausitavoite.

  Niin ja muista se veden juominen! Se on tärkeää.
  Tsemppiä tähän viikkoon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Motivaatiot parani nukutun yön jälkeen ja nyt taas koitoksessa menossa.

   Poista