maanantai 7. heinäkuuta 2014

341# Pikaisissa, 2

1. Nistit.

Oon niiiiin kyllästynyt näihin. Joo joo, elämä on kauheeta ja luonne on herkkä ja altis houkutuksille. Maanantaiaamuna taas töihin, metrolla. Ei edes Metrolehteä luettavaksi, joten joudun käyttämään ajan seuraamalla kanssamatkustajia. Sörnäisistä tulee kaksi kaveria jotka ovat sekaisin kuin seinäkellot. Toinen mumisee puhelimeen "Ällät on aivan loppu...". Voi jessus sentään. Osa menee aamujunalla töihin ja osa hakemaan päivän annostaan keskustasta. Jos näiden nistien elämä on ollut paskaa niin nytkö se on sitten vähemmän paskaa? Todella hienolta näytti touhu juu. Häshtägit kannabislailliseks, yhteiskunnanvika, tasaneikayonnenlahjat.

2. Helteet

Tämä on sentään hyvä uutinen. Tiedän, että etenkin hesalaisia tässä kusetetaan, koska kylmän meren ansiosta täällä ei koskaan ylity helleraja 25 astetta. Joka sekin on kusetusta, koska "oikea", standardimainen hellerajahan on +30 astetta, mutta sellainen ei montaa kertaa vuosikymmenessä Suornessa ylity. Mutta ei välitetä siitä. Se reilu parikymppiäkin on hyvä. Toki se tarkoittaa, että kämppäkin lämpiää kolmikymmenasteiseksi, mutta se nyt on pieni hinta siitä, että edes ulkona on siedettävää.

Mutta nämä helteistä kitisijät ottaa kupoliin. Lueskelin eilen hehkutusuutista iltasanomista, ja uutisen jälkeen ainakin yhdeksän kommentoijaa kymmenestä valitti helteistä - jotka eivät siis olleet vielä alkaneetkaan ja jotka ovat "kusetushelteitä", että oikea kesä on 10-15 astetta ja vähän tihuttaa. En jaksa ymmärtää, mikä ilo on asialla provosoidea, mutta onneksi kaikki tietävät, että oikeat kesäkelit ovat 30-35 plusasteen  kieppeillä, ja tämä tuo nautintoa 100%:lle suomalaisista.

Siis olettaen, että meillä olisi kesäkelit. Suomihan on siinä mielessä vähän harmillinen, että täällä on vain 3 vuodenaikaa.

3. Loma

Se alkaa viikon päästä. Tai, mä lasken, että mun loma alkaa jo perjantaina klo 17 kun pääsen töistä. Pian se on jo ohi, joten pessimistisen työläisen kannattaakin ottaa kaikki ilo irti tästä viimeisestä työviikosta, jolloin kaikki on vielä edessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti