perjantai 25. huhtikuuta 2014

331# Blogiteksti jota en julkaise, 2

Tämmöinen haaste-nimellä kulkeva naisellinen juttu on pyörinyt eri blogeissa viime aikoina. Katsotaanpa, jos jaksaisi itsekin vastailla. Saa vaikka taas jonkun tilastomerkinnän blogilleen. Jotain "ehtoja" tämän blogin tekemiseen oli, mutta semmonen vaan vituttaa ihan jokaista, joten jätetään ne jatkohaasteet lähettämättä. Sorry vaan. Kun onhan tämä nyt levinnyt jo muutenkin riittävästi.

1. Mitä aiot tehdä isona? (Tämä ei sitten ole ikäkysymys!) 


Kopsin kysymykset -S-:ltä, joka vastasi haluavansa olla Snooker-ammattilainen, jos voisi olla mitä vain. Se kelpaisi mullekin. Tai, ehkä kaikkein mieluiten Liverpoolin manageri futiksessa. Joo, sen mä sanon. Mutta jos pitää valita joku realistinen, niin vastataan sellainen joka elelee eläkepäiviensä talvia lämpimässä. Espanja tai jotain.

2. Jatka lausetta: Jos olisin rohkeampi, niin . . .

...niin laittaisin tuumasta (heh?) toimeen.

3. Mitkä asiat saavat sinut kyyneliin?

Heinien siitepölyt. Elämässä epäonnistuminen. Sipuli. Liverpoolin tämän kauden viimeiset pelit.

4. Jos sinulla olisi mahdollisuus, niin mitä harrastusta haluaisit kokeilla? 

Ei mitään vaarallista ainakaan. Ehkä jos opettelis uimaan? Kuntosali että pääsis kaljamahasta eroon? Frisbeegolf? Sinänsähän näiden harrastamisessa ei olis mitään mahdotonta, kun vaan laiskuus on esteenä. Mut ei mua kiinnosta mikään sukellus, surffaus, lentäminen tms.

5. Ottaisitko jonkin kauneusleikkauksen vanhempana? Onko mielipiteesi tästä muuttunut iän myötä?

Oon kerran päässyt Hämeenlinnan kaupunkiuutisiinkin vastaamaan katugallupissa tähän kyssäriin. Mut joo, ei oo suunnitelmissa ottaa kauheusleikkauksia. Jos joku toinen ottaa niin ei kai se multa oo pois, kunhan pysyvät maltillisina.


6. Mikä laulu on viime aikoina soinut päässäsi? Entä onko jokin biisi ollut joskus oikein riesana ja korvamatona?

Stereophonicsin Dakota on soinut viime aikoina useasti. Ei sinänsä haittaa kun ihan hyvä piisi. Huonompi hommahan jos jokin paska kipale soisi jatkuvasti nupissa.

7. Mitä tietotekniikkaa ostaisit heti, jos olisi mahdollisuus/varaa?

En mä mitää tarvii. Jos pakko olis niin ehkä jonkun järkkärikameran. Tai kotiteatteria mä aina aika ajoin harkitsen.

8. Opiskeluhaaveita, mitä?

Ei oo. Japanin opiskeluun menee niin paljon aikaa että en jaksaisi oikein sitäkään. Saatikka jos opiskelisi jonkun ammatin tms niin en kyllä siihen pystyisi.

9. Mikä on kaikkein tärkein arvosi ja miksi?

Yritän pyrkiä luotettavuuteen ja rehellisyyteen. Siksi en mielelläni mitään lupaakkaan. Mutta kavaltaisinko kaverin 30 hopearahasta? En.

10. Riitätkö itsellesi?

En. En ole pelkästään pilannut omaa elämääni, vaan myös muiden elämän. Se tuntuu pahalta.

11. Minkälainen käsillä tekeminen on sinulle mieluisinta?

Heh. Eipäs nyt vastata sitä mikä tuli ensimmäisenä mieleen... Mä en osaa rassata mitään moottoreita enkä ajoneuvoja enkä sen semmosia. Enkä tehdä puutöitä. Enkä sähkötöitä. Enkä maalata. En edes taidemaalata. Jotenkin ei nyt ajatus juokse... eli mieluisinta = ei mieluisaa mutta vähiten kamalaa? Sanotaan nyt sitten käsien pesu kun en muuta keksi.

2 kommenttia:

 1. Hyvä poika! :D

  Miks mulle ei tullu toi frisbeegolffi mieleen ollenkaan kun kuitenkin virtuaalisesti sitä heittelen pleikalla. Se on kivaa ainakin silleen, mutta livenähän se voi olla ihan helvetin liian vaikeaa...

  Hyviä vastauksia sulla kuitennii. Kiitos kun vaivauduit. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollos hyvä vaan :) Kivahan se oli, työaikaahan siinä vain tuhlaantui :D

   Poista