torstai 3. huhtikuuta 2014

329# Veronpalautus... valtiolle

Taas se aika vuodesta kun nämä veroarpajaiset ovat käynnissä. Postilaatikko kolahti mullakin; mätkyjä tuli 350 €:n edestä. Jotkut pitävät sitä omana vikana, kun on laskenut veroprosenttinsa niin tarkalleen, ettei yhtäkään ylimääräistä tuloerää sallita ilman, että se kostautuisi jälkiverotuksen muodossa. Niin kävi mullekin. Mutta miksi mä lainaisin rahaa valtiolle ilmaiseksi maksamalla veroja liikaa?

Kyllä suututtaa niin jumalattomasti. Aivan niin kuin veroja ei tässä maassa joutuisi maksamaan helvetisti niin palkasta kuin ostotapahtumistakin. Ja sitten vielä kehtaavat postitella lappuja koteihin, ettet muuten ole maksanut veroja sittenkään tarpeeksi, vielä tämän verran halutaan.

Se on niin kuin laillinen ryöstö.

Tänä vuonna ei oikein pysty korjauksiakaan tekemään. Tuskin ne ainakaan läpi menisivät, joten ei kai auta kuin niellä tappion katkera kalkki

Ja mitä jos niitä veroja ei maksa, eikä siitä seuranneita sakkojakaan? Joutuuko vankilaan siksi, että on tienannut liikaa, vaikko siksi, ettei ole antanut [valtion] ryöstää itseään ihan niin pahoin? Täydellistä sikailua.

2 kommenttia:

 1. Ettei tarvitsisi pelkkiä mätkyjä murehtia, niin vastaa välillä haasteeseen.
  Täältä löytyy ainekset:
  http://blogittaisko.blogspot.fi/2014/04/haasteella-paiskattu.html
  Ja ei, ei ei ole oikea vastaus. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei on oikea vastaus :)

   Siis kyllähän mää muuten mutta laiskuus...

   Poista