keskiviikko 6. marraskuuta 2013

296# Lidlis

Juu elikkä nyt olis sit tämmötti kauppa testis ku Lidl. Mul ol sanottu monest, ett men sin Lidli, ja kehuttu sit oikein kauhiast sit, nii mää miettisi mit vois tehrä tylsän marraskuisen arki-illal muut ku lähte hiuka shoppailema.

Ensmäiseks mää kiinniti huomiot ku parkkipaik ol nii tyhjä, ett mahtaak tää kauppa ol aukika. Mut kyl se oli, ei vissiin porukka sit kauhiast auton kans Lidlis käy? Sisälmennes ol tupla-ovet, jost toinen ol jopa automaattine, ett se avautus ku vaa kävel kohral. Juu. Toist ove joutus hiuka käsil antama vauhtit.

Se ol simmot pitkulainen kauppa hiuka. Mut vaan neljä hyllynrivi. Tavarat ol lattial, oli kyl aika paskast juu, ett ihan hirveest ei päivän mitta ol luuta lattial käyny. Kuittia ja kuraa ja semmot. Asiakkai ei ollu mitenkä kauhiast. Semmost mamu-taustast ja sit semmost eläkeläist ol juu. Ja kassal ol kans tummat pojat laskuttamas.

No mää sit miettisi, ett mitä sit mahtais arvata ostaa tämmösest, ja kun en oikke muut keksiny nii sinappi, meetvursti, valmisraviooli, sipsei ja muovikassi mää sain ostetuks. Hiuka ol kassal jono, ei mitenkä pal. Mut sitä mää ihmetteli ku ei niil muil ostajil ol pankkikortei eres, pelkil kolikoil maksetti, nii siin kyl kesti hiuka juu. Mut myyjä ol ystävälline, toivotti viel päiväjatkoi kaupan pääl. Ja ain ku o mainostettu ett kui helveti halpaki se ol, nii ol juu, kyl mää ihmetteli hiuka ett mahtaak pittä hinta paikkas?

Täsä viä plussi ja miinuksei:

+ rauhallist, ei tungost.
+ hiuka erilaissi tuottei ku muis kaupois
+ ol kyl halpaa juu

- likast
- hiuka ol niukanlaisest vaihtoehtoi, ett jos pittäis tietty tavara alka ettimä nii mahtaak ol
- en tiär kui laarukast ne tuatteet mahtaa ol

En mää ol viel maistanu itte tuottei, mut jos ny ostoskokemuksest anneta pistei, nii ehkä mää antasi 2/5. Elikkä ylitti mun orotukset pisteel.

15 kommenttia:

 1. Poikani ! Sä oles kasvanu miäheks.... *sniif*

  Onnitteluni, rohkea olet. Ja kiitos. Kannatti mun jankuttaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juuh, oonhan mä Lidlis käyny toki joskus aiemminki kerran - pari. Ja jopa ulkomaan Lidlissä :) Mut edellisestä vierailusta on kyllä pari vuotta varmaankin.

   Poista
  2. Ahaa... Mut nyt tulit sitten virallisesti ulos kaapista. :D

   Poista
  3. No seuraavaa kertaa saa taas uotella... että en voi mainostaa mitenkään olevani Lidlin kävijä.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kummottis mimmottis, simmottis tämmöttis.

   Poista
 3. Mä olen käynyt yhden kerran elämässäni Liitelissä. Enkä silloinkaan löytänyt etsimääni, mutta mukaan tarttui orkidea, jolla oli maailman rumin suojaruukku.
  Toista kertaa ei ole tarvinnut mennä, ainakaan vielä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkäpä ne muut asiakkaat makseli kolikoilla just sen takia, ettei jäänyt mitään merkintää pankkikorttimaksuista, ettei niitä voi yhdistää Lidlin asiakaskantaan? Juu... onhan se vähän noloo siel käydä...

   Poista
 4. Miksikähän minua ei yhtään nolota käydä Lidlissä ostoksilla? Ehkä opin vielä häpeämään, tai sitten en. Ostan Lidlistä esim. suomalaisia juustoja, ihan Valion maitoa ja kaiken lisäksi halvemmalla kuin K- ja S-kaupoista. Menen nurkkaan häpeämään. Hyi minua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, ettei kukaan huomaa ;)

   Poista
 5. Aplodit!!! Rohkea rokan syö vai mitä sä sieltä ostitkaan ;D Mä niin odotan, että meidän kauppakeskukseen tulee Lidl.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En silti ymmärrä sitä Lidlin hehkutusta.. onko se muka tosiaan niin hyvä kun väitetään, kaikista paras kauppa?

   Poista
  2. Ei varmaan paras ole. Itsekin pidin sitä vähän epämääräisenä, kun joskus alkuaikoina kävin pari kertaa. Mutta nyt siellä on kuulemma enemmän kotimaisia tuotteita, hinnat ovat halvemmat ja ennenkaikkea tulee kilpailua näille kahdelle monopolikaupalle.

   Poista
 6. Minä ostan Lidlistä samoja tuotteita, joita myydään niin Sokoksen kuin CM:n myymälöissä. Erotuksena vain se, että Lidlistä saan tuoreempia ja parempilaatuisia ruokatarvikkeita, hedelmiä, kasviksia ja juureksia sekä leipiä. Suurella ennakkoluulolla varustettuna menin sinne ensimmäisen kerran mieheni yllyttämänä. Nykyään olen tyytyväinen kaupan kokoon ja ainakin täällä Lahdessa on useampia kauppoja, joista onneksi meitä lähinnä oleva on siisti ja kun olen eläkkeellä pääsen asioimaan aamupäivisin, joten en ole kiireisempien tiellä. Tuotteet on jatkuvasti lisääntyneet ja kotimaistuneet, minä nyt sitten enää on kotimaista. Minulla on vastenmielisyys muiden kauppojen Extroihin, Rainbow, Pirkka jne halpatuotteisiin.
  Sä olet hyvä tyyppi!
  terv. lukutoukka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kas, Lidlin markkinointiosastokin on jo löytäneet tiensä tänne ;D

   Poista