tiistai 7. toukokuuta 2013

260# Blogiteksti jota en julkaise

Koska aiheet ovat lopussa, niin joudun tyytymään varasuunnitelmaan julkaisemalla moskaa, jota en olisi koskaan kehdannut julkaista.

Hei sinä pyöräilevä lapsi, teini, nuori, aikuinen, mummeli taikka pappeli!

Nyt kun pyöräilykausi on polkaistu taas käyntiin niin olen kauhulla seurannut kanssapyöräilijöitä. Heistä noin puolet haksahtaa tällaisen kamppeen käyttöön. Ei juukeli... ei minun nuoruudessani sentään.

Siis missä on ihmisten itsekunnioitus? On taas liiaksi uskottu äitiä, valittavia muijia, hintmanneja ja mitä lie naistenlehtiä ja omaksuttu tällainen tapa. Totuus on, että sen käyttö luetaan heikkoudeksi ja joka muuta väittää niin valehtelee. Mitä tytötkään sanovat jos huomaavat pojan käyttävän tällaista? Ei hyvää ainakaan. Toisin kuin ilman suhaajia taas katsotaan hyvällä ja ihaillen, että siinäpä kaveri joka ei vaaroja kaihda.

"Parantaahan se nyt turvallisuuttakin..." Miten niin muka, uskoisin sen lisäävän turvattomuutta. Eihän siinä pääse verikään kiertämään, niin kaikkihan sen tietää miten sit käy.

Joten.

Jos olet lapsi niin aja kulman taakse ettei mutsi ole enää kyttäämässä ja riisu noloudenlähde esim. pyörän stongaan kiinni mielenosoitukseksi. Jos olet aikuinen, niin mene peilin eteen, katso itseäsi silmiin ja totea "en ole luuseri, minä itse ohjaan omaa elämääni" ja totea uskotko edelleenkin touhujasi.

Heitä siis se hanska helvettiin, aja täysillä ja nauti elämästäsi!

1 kommentti:

  1. :D :D :D

    No ei tää nyt niiiiin paska teksti ollut. Mua ainakin nauratti. ;)

    VastaaPoista