maanantai 15. huhtikuuta 2013

252# Nihon, 7

Tokionkaan hotelliin ei kuulunut aamiainen, joten piti lähteä katselemaan lähitienoita jos sellainen aamiaispaikka löytyisi. Ei löytynyt. Vettä satoi kaatamalla edelleen, vaakasuoraan. Lopulta käytiin ostamassa kaupasta kahvia ja kolmioleipää, vaatteet oli jo siinä vaiheessa läpimärät, ja palattiin hotellille syömään.

Lähdettiin Ikebukuroon. Sielläkin meinasi hermot mennä edelleen vesisateen ja ihmispaljouden vuoksi, ja kun suunnistaminen oli vaikeaa. Käytiin ihmettelemässä Seibu-tavaratalossa, ja mulle tuli siellä paskahätä. No ei siinä mitään, kävin siistissä vessassa, mutta tällä kertaa en löytänyt vessan vetokahvaa mistään - joten piti jättää pökäle seuraavan tulijan ihmeteltäväksi :D

Satoi edelleen mutta bongattiin hyvä syömäpaikka, otettiin myös kaljat vaikkei haluttukaan... mutta jotenkin lipsahti. Ruokailuun kului sen verran että aikaa, että juuri kun päästiin ulos sade loppui kuin hanasta olisi käännetty, ja ilma muuttui vähitellen aurinkoiseksi. Ihmiset palasivat kadulle, ja joka puolessa tungosta.

Käytiin Tokyu Handsissa - joka on ehdottomasti lempparikauppani Japanissa helppoutensa takia, joten jos siellä päin pyöritte niin kannattaa poiketa. Kyseessä pienimuotoinen ketju, joten liikkeitä bongaa muualtakin kuin Ikebukurosta.

Palattiin hotelliin lepäämään, joskaan en päikkäreitä ehtinyt juuri ottamaan, kun meni taas surffatessa sekin aika.

Illalla lähdettiin Shibuyaan, jossa ihmisiä piisasi. Käytiin syömässä kallis illallinen, joka ei ollut mielestäni mitenkään erityisen hyvä edes, ja sen jälkeen kännäiltiin parissa baarissa ennen kuin lähdettiin vikalla metrolla takaisin Uenoon. Joissakin baareissa myydään half&half-kaljaa, jossa puolet tuopista on vaaleaa olutta ja toinen puoli tummaa. Kuullostaa kamalalta, ja mulla kesti monta päivää ennen kuin uskalsin testata, mutta sehän on aivan loistavaa!

Ryypiskeltiin vielä automaatista pikkutunneille saakka 9%:sia sparxeja. Kännithän siitä seurasi.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti