sunnuntai 2. joulukuuta 2012

219# Sunnuntai-illan blogailua 2

Sunnuntai, taas. Miten musta tuntuu, että sunnuntai on vähän turhan usein? Verrattuna muihin viikonpäiviin esiintymiä on tiheämmin.

Aikaansaannoksia oli viikolla. Työterveystarkastus oli ok, hammaslääkäri oli ok, pikkujoulut olivat ok, puku saatiin hommattua ok, keilaamassakin tuli käytyä pari kertaa ja siihenkin harrastukseen tarvittavat kamppeet hankittua ok. Parturi oli ok. Rahaa kyllä paloi omaisuus. Koskas ne veronpalautukset taas tulivatkaan?

Joululahjoja en saanut hommattua, ei totta puhuakseni käynyt edes mielessä. Viikonloppu kului pelkästään lollerointiin, ja pikkujouluista palautumiseen. Noh, tunnin verran taisi kivistää päätä lauantaiaamuna joten helpollahan tuolta selvittiin, ja olen vahvassa uskossa siihen, että maanantaina kehtaa vielä näyttäytyä työpaikalla.

Talven tulo oli kyllä takaisku, sitä en olisi halunnut vielä tähän aikaan saapuvaksi. Autollakaan ei ole mitään asiaa kotikadulle - ja en tiedä onko muuannekaan. Onko kukaan nähnyt lumiauroja tässä vaiheessa?

Jooh, ei kai siinä muuta kuin uutta viikkoa kohti. Onneksi on itsenäisyyspäivä katkaisemassa viikkoa. Toivottavasti joku on niin dorka, että ottaa myös perjantain vapaaksi, jolloin voisi kuvitella perjantainkin olevan normipäivää helpompi.

3 kommenttia:

 1. Vähän samat fiilikset täällä. Miksi vapaat kuluvat aina niin nopeasti?

  En oo nähny lumiauraa, mutta sellainen on kyllä vieraillut ainakin kiinteistömme pihatiellä, kaksikin kertaa jo.

  Ja kyllä, aina moni dorka, ainakin meidän työpaikallamme, on vapaalla perjantaina. Luulen, että meidän byroota pitää pystyssä vain allekirjoittanut...

  VastaaPoista
 2. Nauratti toi eka kappale. Olet oikeassa, ZIM-564. :D

  Ja mullekin iski perjantainakki, kun en kehdannut ruikuttaa sitä vapaaksi heti reissun jälkeen. Toivotaan, että on hiljaista. Ei kyllä oo. Meidän asiakkaat oikein vimmaantuvat soittamaan pyhien välipäivinä. Joulu on pahinta aika ja minä olen perkele vieköön nekin kaikki päivät töissä!

  VastaaPoista
 3. Kyllä välipäivät kannattaa olla töissä, ja pois silloin kun kaikki muut kusipäät ovat työmaalla :D Toisaalta olen varma, että eiköhän meillekin joku kiire napsahda, ja sitten kun pitäisi saada jotakuta tavoitettua niin se onkin veks.

  VastaaPoista