tiistai 9. lokakuuta 2012

204# Vitutus

Mä olen mutsiltani perinyt jonkinlaisen heikkohermoisuuden geenin. Noh, en mä nyt niin paljon huolestu tai ärry kuin äitee, mutta joskus saattaa äkkipikaistuksistaan kuohahtaa yli joku vähäpätöinen juttu, joka ilmenee kiroilutulvana. Huonoa käytöstä, myönnetään. Se ärsyttää ainakin yhtä työtoveriani suunnattomasti, hän ei voi käsittää moista mekastusta pikkujuttujen takia. Mutta se äijä on itse niin unettava, tasapaksu ja rauhallinen, ettei siihen saisi eloa edes sähköiskulla.

Mä käsitän vitutuksen juuri sellaisena pikaisena kiukunpuuskana, joka kohdistuu useimmiten asioihin, eikä niinkään ihmisiin. Tiedättekö, kun joku ei millään onnistu? Ja melkein aina vika on kuitenkin omassa itsessään.

Joka tapauksessa, Yleltä tuli yks kerta tässä mennä viikolla ihan ohjelmaakin aiheesta. Sivuilla pystyy tekemään myös mielenkiintoisen testin omasta vitutuskäyrästään.

Laittoi muuten mietityttämään testiä tehdessä oma ärtyneisyys. Siis kyllähän se vituttaa ja lujaa jos joku urpo menee etuilemaan jonossa. Se harmittaa pitkän aikaa, ja ärtyneisyyden määräkin on suht suuri (yleensä kyllä huomautan asiasta, jos etuilijana on joku mummo tai muu heiveröinen tapaus - isot ukot, humalaiset, huumemiehet, vähemmistöt jne saavat etuilla koska näille ei kannata asiasta mainita, sen verran pitää olla itsesuojeluvaistoa - ). Mutta kun testi eteni, niin jouduin muokkaamaan arvosteluasteikkoani uuteen kuosiin. Jatkossa meinaan oli arvioitavana, miten paljon harmittaisi jos odotettu loma peruuntuisi viime hetkillä. Eihän sellaisesta vitutuksesta voisi edes ihmismieli toipua?

Eniveis, tulokset eivät olleet mitenkään mairittelevia. V-indeksi oli 56/100, positiivisuus 54/100, eliniän ennuste 71 v, ja testihenkilöistä muistutin Nina Mikkosta.

"Kykysi sietää vastoinkäymisiä on huonompi kuin 82 %:lla vastanneista."

Onko näin muka? Ei saatana prkle vtu pidä paikkaansa!

3 kommenttia:

 1. Nina Mikkosta, voi ei :DDD

  VastaaPoista
 2. Mulla v-indeksi oli 6/100 ja positiivisuutta en muista,mutta olen 61% positiivisempi kuin yleensä testin tehneet.Elinikäennuste 79v,jota voisin vielä lisätä viidellä vuodella pienten elämäntapamuutosten myötä.Muistutan Jethro Rostedtia!
  Kyllä mun harmitukset menee nopeesti ohi vaikka hetken vituttaakin,mutta että mitään sellaista ei oo sattunut joka päiväkausia ketuttaisi.Toistaiseksi.

  VastaaPoista
 3. Sirpa: Nina Mikkonen on vähän ristiriitainen hahmo kyllä :) Toisaalta, on siinä päättäväisyyttä ja omia rohkeita järkähtämättömiä mielipiteitä ja tykkään sen kärkkäästä asenteesta. Aina niin kauan kun ei tarvitse itse sen kanssa olla missään tekemisissä :D

  Talle: Huh huh :D miten voi olla v-indeksi 6 :DDD

  VastaaPoista