maanantai 20. elokuuta 2012

194# Mannerheim

Aihe nyt on sinänsä vanha, mutta jaksaa naurattaa aina vain.

Mannerheimhan kuuluu mun inhokkeihin. Suomen versio diktaattorista, joka tapatti ihmisiä, veljeili natsien kanssa, söi itse pihviä lämpimässä pommisuojassa kun kansalaisensa söi pettuleipää väristen kylmästä. Ja se kuningasidea hyökätä Venäjälle. Jeesus Kristus, se jannuhan oli tyhmä kuin jokin vitun kivivene.

Kuitenkin tuo ukko on äänestetty suurimmaksi suomalaiseksi. Eipä siinä mitään.

Sitten tämä tv-lupajutska. Koska vedättäjiä on - joku ruoja ei maksanut pakollista tv-lupaa ja vältteli tarkastajia, niin rahaa aletaan nyhtämään pakkoverolla. Jo tuo asia sinänsä huvittaa minua suuresti; on olemassa joku instanssi joka kuvittelee olevansa niin tärkeä, että jos ihmiset eivät osta sen tuotetta vapaaehtoisesti niin sitten pakottamalla. Näin Suomen demokraattisessa kansantasavallassa.

OK, koska Ylen tehtäviksi lukeutuu myös monikulttuurin edistäminen, niin mikäs sen kätevämpää kuin yhdistää tämä ja suurin suomalainen tekemällä aiheesta elokuva ja palkkaamalla näyttelijät Keniasta. Ja kansa on pakotettu maksamaan tämä.

Wau. Nerokasta.

Tuota minä kutsuisin kympin arvoiseksi työksi.

2 kommenttia:

  1. Varsin osuvasti sanottu. Niin,
    Suomen demokraattinen diktatuuri jonka mahdollistaa lammaskansa jolta on luonto hakattu eli verotettu pois. Kaiken se ottaa vastaan - kun ei muutakaan voi.

    VastaaPoista
  2. Ei voi mitään, ei. Muuta kuin puristaa hiljaa nyrkkiä taskussa :) Mut aina kun lukee Iltalehdestä Hullu maailma palstaa, niin senhän pitäisi olla täynnä näitä uutisia Suomesta.

    VastaaPoista