keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

187# Ihmemies

Vitoselta, vai mikä kanava se nyt onkaan, tulee ma-to iltaisin Ihmemiehiä. Ovat niin tehokkaasti sitä mainostaneet, että päätin katsoa tänään jakson. Joskus kersana kun sitä tuli katottua.

Jo silloin mua ihmetytti muutama asia: ensinnäkin, yleensä jakso alkoi niin, että joku Ihmemiehen vanha hoito oli joutunut kuseen, ja se otti sitten yhteyttä ukkoon, joka tietenkin lähti siltä istumalta pelastamaan neitoa pulasta (sama idea oli Lemmanlaivassa, jossa risteilylle tuli aina jonkun miehistön entinen heila aiheuttamaan kiusallisia tilanteita). Toisekseen, mun suosikkiarkkivihollinen oli Murdock, vai miten se nimi nyt kirjoitetaankaan. Siinä äijässä oli tyyliä, se olisi voinut olla esiintyä useamminkin. Kolmannekseen, inhosin niin sitä Ihmemiehen kusipää-kaveria, joka aina puijasi Ihmemiestä, käytti hyväkseen ja sai sen sitten vedettyä kiipeliin mukaan.

Mulla oli siis toiveissa, että kumpa sitä viiksiniekka-kaveria ei nyt olisi ollut tämän päivän jaksossa, mutta totta munassa se oli. Ärsyttää niin se. Jack Dalton se kai on nimeltään? Jo Ihmemiehen pomokin sanoi, että älä nyt mee taas retkuun ja lähde pelastamaan Jackia toiselta puolen Amerikkaa. Vaan kyllähän se lähti.

Taitaa olla vähän yksinkertainen kaveri se Ihmemies, kun antaa sillä lailla vedättää itseään aina? Muistan hämärästi yhdenkin jakson, jossa Ihmemies oli Budapestissä tai Unkarissa nyt ainakin ja mustalaiset ryöstivät sen. Ihmemies lähti kuitenkin jahtaamaan näitä vekkuleita, ja löysi heidät lopulta, mutta huomasi että nämä olivatkin jonkinlaisessa pulassa. Ihmemies salakuljetti heidät toiseen maahan - muistaakseni Itävaltaan. Ja jakso loppui taas siihen, kun Ihmemies meni tyytyväisenä tallustelemaan jäätelökioskille ja päätti palkita itsensä kylmällä herkulla - vaan lompsa olikin taas kerran pöllitty :D Eikös tuommoinen jakso jo lipeä rasismin puolelle muutenkin...?

No mut joo, täytynee kahella viel huomennakin jakso, jos se seikkailisi ilman sitä paksukaista tällä kertaa. Mulla oli mielessä joku Ihmemies-vitsikin tähän loppuun, vaan eipä se nyt tule taas mieleen. Ehkä sitten seuraavalla kerralla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti