maanantai 13. helmikuuta 2012

140# Turq

Oli "poikamiesviikonloppu", joten päätettiin sitten tehdä kaverin kanssa retki Turkuun.

Perjantaina duunin jälkeen kävin syömässä mäkkärissä neljä juustohampurilaista ja suuntasin sen jälkeen juna-asemalle. Meillä oli treffit Minuuttibaarissa, jossa joimme lähtökaljat sekä kuuntelimme erään kaljun (joka oli tatuoinut päänsä) vasemmistolaispropagandaa. Kaverilla näytti olevan pahanlainen alkoholi-ja huumeongelma, mutta vikahan nyt on tietysti kaikissa muissa paitsi itsessään.

Junassa oli onneksi lepposampi tunnelma. Käytimme ajan surffaillen ja joimme siinä samalla viinapullon. Hieman jännitti heitetäänkö meidät ulos, kun tietääkseni oma-aloitteinen anniskelu on kielletty. Meillä oli semmoinen neljän hengen loossi, ja kaksi vastakkaista paikkaa kuuluivat kahdelle ukolle, jotka onneksi poistuivat saman tien junaan tultuaan ravintolavaunuun, ja ilmaantuivat takaisin vasta Kupittaalla, melkoisen laitamyötäjäisessä. Me ajateltiin vähän kujeilla kaksikon kustannuksella, ja sujautimme lapun heidän kamoihinsa, jossa kerrottiin heidän saaneen salaisen ihailijan homomiehestä ravintolavaunusta.

Juuh, mites vanhoja me oltiinkaan?

Turkuun päästyämme käytiin kaupassa ja sen jälkeen pubissa. J tapasi siellä kaverinsakin sattumalta. Ryystettiin oluet, jonka jälkeen menimme hotelliin. Heittäydyimme vähäksi aikaa kalsareille ja katsoimme televisiota.

Lähdimme baarikierrokselle. Se olikin aikamoinen reissu kyllä kaiken kaikkiaan. Voitimme rahaa jostakin pelistä, ja ostimme tujuimmat paukut mitä löytyy, ja sitä kyllä sai mitä tilasi. Emme lopulta päässeet enää yökerhoonkaan, ja sanoimme portsarille, että hyvin tehty, ei meidänlaisia kuulukkaan päästää sisään :D Ilmeisesti olimme käyneet vielä grillilläkin, kun ruokalista löytyi aamulla takin hihasta ja rinnuksilta.

Aamulla meni aikaa potemiseen. Suihku hieman kohensi oloa, ja lähdimme syömään aamiaista Hesburgerille - kun kerran Turkkusessa oltiin. Käytiin kävelemässä keskustassa, ja poikettiin siinä kaljallekin ja mentiin sitten takaisin hotelliin päikkäreille.

Iltasella käytiin kaupassa, ja menimme erään J:n vanhan koulukaverin luo. Se valmisti meille ruokaakin ja tarjosi kaljaa, joten hyvät oli antimet. Käväistiin muutamalla pubissa ja palattiin keskustaan.

Pomo olisi ollut Turkkusessa myös, ja oli jossain diskossa. Olimme jo jonossa, mutta otimmekin sitten taksin ja menimme toisaalle lähitöön, jossa tapasimme broidin ja muutamia hänen kavereitaan. Pilkku tuli puoli kahdelta (lauantaina???) ja menimme sitten vielä jatkoille erään tyypin kämpille, jossa pelasimme korttia ja riitelimme neljään saakka.

Hotellilla olimme puoli viideltä, ja olikin jo kiire nukkumaan, että sai muutaman tunnin nukuttua ennen kuin hotelska piti aamulla luovuttaa.

Heräsimme yhdeltätoista, ja ehdimme juuri kahdeltatoista poistumaan. Sotku huoneessa oli melkoinen ja siellä luultavasti haisi todella pahalle, mutta riittipähän siivoojallekin hommia.

Käytiin aamiaisella Arnoldsissa, oli ihan hyvä toast mitä sieltä sai. Kävelimme päämäärättömästi eteen päin niin kauan kun jaksettiin, ehkä 45 minuuttia, ja törmäsimme huumeissa olevaan mieheen joka yritti hakata meidät, mutta pääsimme pakoon. Muuten kaupunki oli kuollut, ei siellä ollut mitään tekemistä, joten menimme pubiin yhdelle. Siellä pitikin kulutella aikaansa 1,5 tuntia, ennen kuin lähdimme lampsimaan juna-asemalle.

Junamatka oli sentään ok.

Himassa sitten söin vähän ravintopitoista makkaraa ja perunaa, ja katselin telkkaria. Sisälämpö pyörii edelleen 17 asteessa, joten kävin raahaamassa sähköpatterit framille. Siltikin värisin kylmästä. Oli jotenkin niin tyhjä ja masentunut olo taas viikonlopun jäljiltä. Ja ennen kaikkea väsynyt.

3 kommenttia:

 1. Että sellainen reissu,eikä niin mitään tekemistä Turkkusessa...
  Minä ja isäntä mennään kans viikonlopuksi Turkuun maaliskuun ekana viikonloppuna,hotellissa ollaan yötä ym.Kakola-musikaalia katsomaan.Missä hotellissa te olitte?

  VastaaPoista
 2. Oltiin ihan Omena-hotellissa :)

  VastaaPoista
 3. Toi kuulosti ihan nappi viikonlopulta, sellaisessakin paikassa kuin Turku =D

  VastaaPoista