maanantai 30. tammikuuta 2012

134# Semmottis

Semmottishan se viikonloppu sitten taas meni; nopeasti, eikä mitään järkevää aikaansaannosta.

Perjantaina oli illasta duunipaikan pirskeet. Tai semmonen virkistysjutska. Käytiin siinä keilaamassa ja syömässä, ja sen jälkeen lähdettiin parin kollegan kanssa vielä jatkoille. Tulipahan taas juopoteltua, neljän viikon tauon jälkeen. Muisti kyllä säilyi onneksi. Jostain syystä tajusin jo lähteä hyvissä ajoin ennen pilkkua. Tosin jouduin silti maksamaan yötaksan. Monesti mä olen vaan kävellyt bussiin, mutta nyt vaadittiin oikein maksukin.

Lauantai meni sitten tietenkin makoillessa ja potiessa. Kävin kaupassa ja söin kanaa, ja en oikeastaan muuta saanutkaan aikaiseksi. Jälkeen päin ihmettelin, mihin koko päivä katosi. Itse asiassa en muista päivästä muuta kuin katsoneeni Uutisvuodon, joka oli hauska. Vieraina olivat molemmat jäljelle jääneet presidenttiehdokkaat. Hyviä ukkojahan ne ovat molemmat, mutta sanotaanko että toisen ehdokkaan kannattajat ärsyttävät minua enemmän.

Sunnuntaina yritin käydä vähän ulkoilemassa, mutta oli sellainen vittumaisen kylmä ilma, että en montaa kilsaa kyennyt. On niin kurjaa kun pitää olla talvi. Varsinkin kun lupasivat ennätyskylmää ties miten pitkään. Kuka nauttii palelemisesta, mä en tajua. Kesällä pystyisi tekemään niin paljon enemmän kaikkea.

Porukat olivat tulossa Sri Lankasta... Sri Langasta, ja olivat pyytäneet käymään kaupassa. Joten kävin, ja ostin heille perustarvikkeita. Kaupassa iski sen verran kova kusihätä, että piti mennä suorittaa ostokset nopeasti ja juosta kotia (ilmeisesti kylmä kaventaa rakon tilavuutta vielä entisestään?) urinoimaan, ja palasin sitten vielä Filmtowniin ostamaan 850 grammaa irtokarkkeja. Mä olen ollut kuukauden karkkilakossa, vähempi määrä ei riitä.

Söin lauantaina valmistamani kanan loppuun ja napsautin saunan päälle, pakkasin porukoiden talvitakit veskaan ja lähdin lentokentälle. Ärsytti, kun olin kattonut Finavian sivuilta että kone on 15 minuuttia etuajassa, mutta paskat se mitään oli. Jouduin odottamaan kolme varttia kentällä, mutta porukat kuitenkin löytyivät. En ollut luvannut tulla vastaan, joten he eivät odottaneet minua, joten oli vähän vaikeuksia pongata heidät tuloaulasta, etteivät pääse livahtamaan ohitseni taksiin. Noh, tulipahan jotain käyttöä rilleille.

Miespuolisille Naiskaunetta arvostaville odottajille tiedoksi, että siinä tuloaulan Alepan kassalla on mainitsemisen arvoinen tummahipiäinen kaunotar, kannattaa käydä tsekkaamassa ;)

Oli kylmä, ja porukoilla hellevaatteet vain mukana, joten talvitakit tulivat tarpeeseen. Siinä lentokentän likellä on puolen tunnin ilmaispaikat joista harva tietää, mutta siihen ajaminen on vähän haastavaa - etenkin kun lentoasemaa rakennetaan jatkuvasti ja aina reitit ovat muuttuneet edelliskerrasta. Joka tapauksessa sain porukat kotiinsa ja lämpimään saunaan ja makkaraakin löytyi jääkaapista.

Mut joo, eipä mitään ihmeempiä. Semmottis se meni, se viikonloppu.

4 kommenttia:

 1. Vastapuolen kannattajat ärsyttää...suunnattomaste ! Olin muuten menossa jo eilen äänestämään...
  Mitä sun porukat piti Sri Lankasta, se olis mun haaveissa, kohan rikastun ? Mikä hintataso siellä on ? Thaimaassa ainakin kaikki oli kallistunut huimasti.
  Jopa mäkin tiedän ilmaispaikat mut olivat taas muuttaneet lentoparkkia jonnekkin hevon kuuseen.
  Mä en muuten käynyt eilen kertaakaan ulkona, ukko ulkoilutti koiran ja kävi ruokkimassa äitinsä, joten mä vaan loikoilin kotona yökkärissä :) Eihän tonne kylmyyteen kuka vapaaehtoisesti mene !

  VastaaPoista
 2. Kyllä ne oli vissiin tykänneet, lämmintä oli piisannut 30 astetta. Ainoa mikä oli perseestä oli liikenne, se oli ollut täysin mahdotonta. Edes ripulia eivät olleet saaneet. Ei tarvinnut pelätä, ei kusetettu. Hinnat ainakin ravintoloissa ja hotelleissa olivat kalliita, Suomen tasoa (no, suomihan nyt sinänsä ei ole kallis maa paitsi suomalaisille :D)

  VastaaPoista
 3. Suosittelen keräämään kananluut kurkun perältäsi ja lukemaan kirjoitukseni kyseiseen eläimeen liittyen...makoisia ruokailuhetkiä;))

  VastaaPoista