tiistai 10. tammikuuta 2012

121# Presidentti

Otsikko on paitsi ylihinnoiteltua ja -arvostettua kaféeta, myös ajankohtainen juttu vaaliensa ansiosta. Siispä muutama sananen menkööt:

Parasta tulevissa vaaleissa on se, että siitä Halosesta päästään eroon. Ehdottomasti Suomen kaikkien aikojen huonoin presidentti. Tuskin kukaan jää tätä koko vähemmistön kansan presidenttiä kaipaamaan. Käsittämättömintä onkin, miten tuo on voinut kaksi kautta vallassa istua... Seuraava presidentti ei varmaan ponnistelemallakaan pääse samalle tasolle Haloskan kanssa.

Pitkään jo olen ollut sitä mieltä, että Niinistöähän se pitää äänestää. Onhan se äijä jahkailija ja vähän sellainen ettei siitä saa oikein minkäänlaista otetta, mutta ei varmaan tuhoa aiheuta liiemmin ja onhan se edustava ja uskottava henkilö pressaksi. Hän on ehdottomasti vähiten huono.

Onko uskottava presidentti sitten sellainen kontillaan oleva ukko joka odottelee toista ukulia taakseen saapuvaksi ennen tärkeämpien asioiden hoitelua? Ehkä vähän karrikoitu mielikuva, mutta tosiasioissa se on pysyttävä, eihän sitä käy kieltäminen. Tai se irvokas näky itsenäisyydenpäivän vastaanotolla, kun kaksi miestä tanssahtelee Tonava kaunoisen? Tai miten arabilähettiläät pyörittelevät silmiään? Suosittelen lämpimästi, ettei ehkä kandee tehdä valtiovierailuja Iraniin :) Yritin googletella, onko muita homopresidenttejä olemassa, mutta en löytänyt vastausta. Tässähän se on hinttapulien tilaisuus nyt murtaa raja-aitoja.

Kuten Haavisto itsekin totesi, niin äänestäjiä ei haittaa että on homo, mutta kun on Vihreä. Totta, siinä on monille kaksi kynnystä ylitettävänä. Mutta olkoot, onhan hän myös fiksu ja edustava ja kaikkea sitä mikä sopii presidenttivaaleihin ensimmäiselle kierrokselle.

Sitten kauheimmasta päästä:

Arhinmäki. Se on niin jumalattoman koppava jätkä, siis oikein vastenmielinen. Ja futishuligaani on myös. Ja epäonnistunut (!) vasemmistolaistakinkääntäjä. Tämä jätkä putoaa ensimmäisenä pois vaihtoehdoista.

Lipponen. Kuka hullu äänestäisi jässikkää, joka elelee edelleen 90-lukua ja on sitä mieltä että kaikki rahat EU:lle?

Väyrynen: Ukosta on tullut vanhemmiten vitsi, ja surkuhupaisa sellainen.

Biaudet: Ei osaa hoitaa edes nykyistä pestiään vähemmistövaltuutettuna.

Essayah: Ei huono vaihtoehto, mutta ei ole ollut ehdokkaana mitään sanottavaa mikä olisi jäänyt mieleen, joten niin hajuton ja mauton, ettei olemassaoloa edes muista.

Soini: Toimikoot sellaisessa duunissa mihin hänet on tarkoitettu. Ei sovi presidentiksi.

Jos mä jonkun unohdin, niin sorry vaan :)

6 kommenttia:

 1. Mitäpä tähän lisäämään ; TAAS SAMAA MIELTÄ !!!
  Vallanhalu on kova, en muuten tajua miksi Lipponen ( toinen jalka jo haudassa ) ja Väyrynen on ehdokkaina.
  Soinia voisin muuten äänestää mut sen puolueen periaatteet...
  En mä henk.kohtaisesti Niinistöstä pidä, mut en mä nyt vihreitä, vasemmistoa, kristittyjä yms voi äänestää.

  VastaaPoista
 2. Ainoa kenen ehdokkuutta en voi sietää on Väyrynen,sillä en ole voinut sietää koko ukkoa niin kauan kuin muistan.Olin pitkään sitä mieltä että Niinistöä äänestän,mutta nyt yllätin itseni ja muut ja annoin tänään ääneni Pekka Haavistolle.Tosin sen päätöksen tein jo jonkin aikaa sitten,en äänestyskopissa.
  Ja mä olen aina äänestänyt nimenomaan henkilöä,ei väliä sillä mitä puoluetta edustaa.Olen nimittäin äänestänyt niin kokoomuslaisia,demareita ja nyt vihreitä.

  VastaaPoista
 3. Mukavat blogit, hyvää juttua sinulla! Hih! Mukavaa kevään jatkoa tv. Nea

  VastaaPoista
 4. No eipä ne arabit ole muiltakaan ulkomaisilta homopoliitikoilta pääsyä evänneet, esim Saksan entinen ulkoministeri Westerwelle otettiin kyllä lämpimästi vastaan mm Iranissa ja muualla tuolla suunnalla.

  Muuten tuota Niinistöä voisin äänestääkin, mutta se on jotenkin aina niin nuiva. Ja kun henkilöä äänestetään niin pitää sillä olla osaamisen lisäksi karismaakin.

  VastaaPoista
 5. Ohhoh :) Jos mä olisin hinttari, niin en kyllä lähtisi kokeilemaan onneani mihinkään iraneihin...

  VastaaPoista