tiistai 3. tammikuuta 2012

116# Myräkkä

On jo toista viikkoa ollut sähköt vekka jollain porukalla, kiitos Tapaninpäivän myrskyn. Ja jo toista viikkoa mua on ärsyttänyt se kitinä aiheesta; jos kerran haluaa asua jossain saatanan korvessa, niin ottakoot sitten itse vastuun jos myrsky tuhoaa sähköt! Aivan käsittämätöntä... asuvat siellä landella halvalla, ei tarvitse pelätä iltaisin liikkumistaan kuten lähiössä ja muutenkin elämä tuntuu siellä olevan parempilaatuista. Mutta mistään ei sitten voida tinkiä tai tulla vastaan. Kyllä tämmöisissä sähkökatkosjutuissa sitten vaaditaan samaa SLA:ta kuin kaupungissakin, huh huh.

Käsittämättömintä on vielä se, että lapsiperheiden pitäisi saada enempi korvausta kuin vaikkapa yksinasuvien. Siis WTF?? Kyllä se varmaan vituttaa olla pimeässä ja kylmässä vaikkei lapsia olisikaan. Miksi aina mennään lapsiperheiden ehdolla? Kyllä pieni veronkiristys näille olisi ihan tervetullut vaikutus. Ja erityisesti näille maaseudulla asuville.

No jaa, kyllä toisaalta muakin on ärsyttänyt; tammikuun kunniaksi eilen satoi tänne Hesaan lumikerros. Kuten nyt arvata saattaapi, niin nyt on sitten jatkuvasti sukat ja kengät märkänä kun loskakerros ylettyy puoleen sääreen. Sen lisäksi saa pelätä koko ajan kaatuvansa kun on niin helvetillisen liukasta. Vielä kun se pakastuisi ja sitten sataisi vettä päälle uudelleen, olisi luistinrata valmis.

Kreikassa on tämäkin asia ajateltu. Kun siellä sataa lunta, niin auraavatko aurat lumen niljakkaaksi sotkuksi kadulle? Ei. Siellä meinaan kastellaan kuumalla vedellä kadut, ja tadaa - lumi on kadonnut veks. Kyllä olisi niin paljon opittavaa siitäkin kansasta. Mutta kun on kauhalla annettu niin on kai turha lusikalla vaatia.

Semmosia tänään. Arvaako joku onko ollut huono päivä töissä?

3 kommenttia:

  1. Eilen tympi ekaa kertaa tänä talvena lähteä pissatuslenkille, koska oli pakkasta, yäh !

    VastaaPoista
  2. Kyllä pakkanen ja lumi pitäisi kieltää. Nyt aamullakin lukiessani lehden tekstaripalstaa joku urpo hekumoi, että "Suomessa parasta on neljä vuodenaikaa". Jaahas... alkoi kyllä niin vituttamaan. Siis syksy, talvi ja (alku)kevät. Mut mikäs se yks sit on?

    VastaaPoista
  3. Hiton talvenvihaajat !!Mä tykkään pikkupakkasesta ja vähäisestä lumimäärästä,mutta kun kaikki on nykyään ääripäätä.Joko sataa vettä tai sitten on puoli metriä lunta.Liika on aina liikaa joka suhteessa.

    VastaaPoista