keskiviikko 28. joulukuuta 2011

112# Uudenvuodenlupaukset

Noo, kaippa minultakin irtoaa pari sellaista muodikasta uudenvuodenlupausta. Nämähän olivat niitä katteettomia lupauksia, joita ei tarvitse pitää? Ja koska muisti on tunnetusti huono, niin lupaukset pitää olla sellaisia, jotka saa lunastettua heti tammikuun aikana veks.

Eli siis: Tipaton tammikuu. Semmoinen sopii juopoille. Vaikka määritelmänhän mukaan viikossa pitää olla yksi selvä päivä, kuukaudessa yksi selvä viikko ja vuodessa yksi selvä kuukausi. Liika on liikaa, mutta kohtuus on liian vähän. Lakkoilemalla tammikuun lunastaa nämä kaikki.

Toinen tammikuun viritelmistä voisi olla laihis. Ensimmäistä kertaa elämässä. En olisi ikinä uskonut tulevani tähän tilanteeseen koska olen aina ollut hyvin laiha. Mutta nyt olen kuullut niin paljon piikittelyä kaljavatsasta, joten jos sit semmosen viisi kiloa poistaisi itsestään. Mulla ei ole mitään tietoa miten laihis pidetään, mutta oletan sen olevan helvetin helppoa. Minäpä näytän.

Palataan näihin tammikuun alettua ja edetessä.

6 kommenttia:

 1. Miehille laihduttaminen on helpompaa, kun energiankulutus on muutenkin suurempi. Ainakin niitä tarinoita kuulee ihan liikaa miesten suusta että "lopetin pullansyönnin ja laihduin 10 kg". Tai "vähensin aterialta yhden perunan ja laihduin 3 kg". Ei toimi mulla.

  VastaaPoista
 2. Höpö höpö, eipäs keksitä siellä mitään sukupuolen mukaan olevia haasteita. Yhtä helppoa se laihdutus on miehillä ja naisilla.

  VastaaPoista
 3. Kun ajatellaan esimerkiksi ravintoloiden annoksia, niin ne on samat miehille ja naisille, vaikka miehet todistetusti kuluttavat enemmän kuin naiset. Jos kerran on lastenannokset, niin miksi ei voisi olla myös naisten annokset. Kun katsoo netistä ravintoloiden annosten ravintosisältöjä, niin ravintolassa tulee helposti syötyä 3000 kcal, jos ottaa alkuruuan, pääruuan ja jälkiruuan. Siinä tulee jo keskivertonaiselle 1000 kcal ylimääräistä ja harvalle se on kuitenkaan päivän ainut ateria. Tämä nyt ei sinänsä liittynyt laihduttamiseen, mutta kuitenkin.

  VastaaPoista
 4. Mä olen luvannut olla syömättä karkkia ja suklaata tammikuussa...

  VastaaPoista
 5. Mäpäs en lupaa mitää, miks pitäisi ?
  Joskus nuorena ajattelin, et jos lihon tyyliin kolme kiloa, laihdutan ne heti pois, helpompaahan se on laihduttaa 3 kuin 10kiloa.
  Noin ei sitten käynytkään vaan ensin 59kiloa oli vielä normaalin rajoissa - laihdutan jos menee yli 60 kiloa.
  Ollaan 63 kilossa - no laihdutan jos menee yli 65 kiloa ja sitä rataa ollaan menty, silirimpsis.
  Ps. Tyttöystävälle terkkuja, ettei ole kohteliasta naljailla toisen ulkomuodosta.

  VastaaPoista
 6. Arja: Pp ei ole huomautellut, ainakaan niin että minä olisin tajunnut ;D

  VastaaPoista