sunnuntai 13. marraskuuta 2011

93# Youtube

Yksi eniten vierailemistani internet-sivustoista on Youtube. Siellä tulee käytyä monta kertaa päivittäin. Se ei ehkä ole tärkein sivusto, mutta saittivierailuja on varmasti eniten.

Käyn yleensä kuuntelemassa Youtubessa biisejä, mutta toisinaan myös ohjeita jonkun jutun tekemiseen / korjaamiseen / tms., joten kyllä siitä saa hyötyäkin aikaiseksi jos tahtoopi. Sitten mulla on muutamia lempivideoita, joita käyn katselemassa silloin tällöin, kuitenkin säännöllisesti. Yhteistä näille on, että kaikki ovat huumori-kategorian alle suuntautuvia - ainakin minun mielestäni.

Tässä siis tulee Youtube Top-5 videoni.

Sija 5:

Douchebag bison. Yleensä tämän katsominen helpottaa, kun duunipäivässä on hankaluuksia. Jotenkin tunnen yhtäläisyyttä tuohon riepoteltuun biisoniin, jolla selvästi näyttää olevan huonompi päivä kuin minulla.
Sija 4:

Reason not to Drink and Ride. Tämän videon katselu taas auttaa, jos on tullut humalapäissään töpättyä. Videossa seikkaillaan Hannu Karpon kanssa 80-luvun kesäisessä maalaiskylässä. Lisäksi päänäyttelijän lopun rentoutumisasento on vailla luokkaansa.


Sija 3:

Stupid granny. Kuvanlaatu on heikko - luultavasti kännykkäkameralla kuvattu, mutta ihmisten typeryys ja vahingonilo jaksaa naurattaa aina vaan.


Sija 2:

Urheiludokumentti - The Sports Documentary: Vähän pidempi video, johon on kuitenkin käytetty paljon aikaa, vaivaa ja lahjoja. Päänäyttelijän ulkonäkö on vailla vertaansa, jämähtänyt 80-luvulle sekä kaveri hallitsee lisäksi Turun murteen täydellisesti. Bonuksena youtubesta löytyy myös Making of Urheiludokumentti.


Sija 1:

Viina ei lopukkaan. Sanotaanko näin, että pelkkä yksittäinen video ei nouse edes top-10, mutta djpate246 on eräänlainen ilmiö. Hänellä on youtubessa tuhansia videoita, aiheiden käsitellessä teknisten laitteiden korjausta, kalsarikännäilyä tai epäterveellisten ruokien valmistelua, kera täysin kummallisen kieliopin. Hän on jotenkin paljon vakuuttavampi ja läheisempi kuin Viheraho ja Markorepairs, vaikka yhtenäistä näille kolmelle on käsittämättömän paskaiset ja sekaiset asunnot. Joka tapauksessa, kaveri on muuttanut hieman ajatusmaailmaani, ja on youtuben merkittävin käyttäjä, jolle ykkössijan luovuttaminen on ainoa oikea vaihtoehto.

3 kommenttia:

 1. No huh huh :D:D Uusia tuttavuuksia oli tämä Karpon ohjelman loppukevennys ja tää sun ykkönen.Pakko myöntää että alkoi itseänikin äärettömästi naurattamaan...pitänee EHKÄ tutustua äijän muihinkin videoihin....

  VastaaPoista
 2. Tuo vitossijalla oleva video oli aivan järkyttävä! :( Mä en kestä mitään luontodokumentteja, joissa aina kuolee joku. Sanokaa vaan, että luonnon laki jne, mutta minä en halua nähdä mitään sellaista. :(

  VastaaPoista
 3. DJPate on kyllä niin sikailia...

  Annika, sä et nyt osannut katsoa sitä biisonivideota oikeasta kulmasta :)

  VastaaPoista