maanantai 7. marraskuuta 2011

91# Soittoääni

Niinkin tärkeää asiaa kuin puhelimen soittoääni. Mikä helvetti se voisi olla? Mä olen tässä nyt pari viikkoa miettinyt, mutten keksi. En ollenkaan.

Jotenkin toivoisin jonkun tunnetun tv-sarjan tunnarin soittoääneksi? Mulla on nykyisin Matkaoppaiden tunnusmusiikki, mutta olen jotenkin kyllästynyt siihen. Sitä ennen oli Back to the future-elokuvien tunnusmusiikki. Pp ehdotti Benny Hill Show'n tunnusta, se on toistaiseksi paras. Mutta ajattelin, jos tulisi vielä joku muu mieleen.

Ihmemies, Ritari Ässä ja Twin Peaks ovat poissuljettuja vaihtoehtoja.

Dallas voisi olla yksi mahdollinen valinta.

Eihän sen nyt välttämättä tarvitse olla tv-tunnarikaan. Kakkospuhelimessa mulla on Poutahaukkojen Paha vaanii biisi (joka sekin tosin on Mies vailla menneisyyttä -elokuvasta). Chris Isaakin Wicked game voisi olla yksi, vaikka Pp ei sitä puoltanutkaan.

Olisikos jollakin jotain ideaa?

6 kommenttia:

 1. Joskus teininä pohdin minkä soittoäänen valitsisin. Äiti kysyi onko se mun suurin murheeni sillä hetkellä. Mietin hetken aikaa ja sanoin että kyllä on. Äiti sanoi että nauti tuosta olotilasta. Ja on tullut vuosien varrella jokusen kerran mieleen tuo hetki... :D

  VastaaPoista
 2. Mites Kahden keikka-tunnari??Pulttibois-tunnari??
  Mulla on nykysessä joku puhelimen oma soittoääni,mutta toisessa kännykässäni on Poets of the Fallin "Lift" ja Michael Jacksonin "Beat it" - kitarariffit.Ne toimii aina!!

  VastaaPoista
 3. Paha vaanii on helevetin hyvä biisi !!

  VastaaPoista
 4. Pulttiboissin tunnari on kyllä yliveto!!! Tänks :)

  VastaaPoista