perjantai 4. marraskuuta 2011

90# Seurasaari

Pp on niin loistava keksimään aina kaikenlaisia jänniä retkikohteita. Kuten vaikkapa Suomenlinna helmikuun pakkasilla tai Kreeta heinäkuun helteillä. Tai kuten nyt, Seurasaari marraskuun masentavassa pimeydessä.

Torstaina duunin jälkeen suuntana Seurasaari. Parkkipaikalla oli tilaa. Kello oli jo puoli kuuden pintaan, joten säkkipimeäähän siellä oli, mutta kuka nyt toivoisikaan lunta talveksi sanotaanpa nyt vaikkapa valoa antamaan.

Oli meillä oikein agendakin retkelle, nimittäin tinttien ja oravoiden ruokinta. Varmasti ovat nälkäisiä, vaikkei kävyt vielä jäässä olekaan.

Mä kyllä Pp:tä varottelin, että oravat ja linnut saattaisivat olla talviunilla. Kesällä kun käytiin lenkki heittämässä, niin jaloissa pyöri jos jonkinlaista tuuheahäntäistä kaveria ja linnut pyrähteli hartioilta toiselle. Vaan nyt loistivat kaikki poissaolollaan. Vain tuulen humina pimeässä metsässä. Ei vaikka miten rapisteltiin siemenpussia.

Pari lenkkeilijää nähtiin, mutta ei juuri muuta. Damn se harmittaa, kun on hyvä idea ja lähes voitonvarma tunne onnistumisesta ja sitten käy näin.

3 kommenttia:

 1. Kato kun siellä oli niin pimeetä niin ette nähneet niitä vaan,siellä ne pyöri jonkun muun puun alla.Vaan jos olisi ollut lunta niin olisitte nähneet ovarat paremmin ;)

  VastaaPoista
 2. Oravat kyllä nukkuu talviunta, ei kai kukaan ole hereillä talvella, jos ei ole pakko *lol*

  VastaaPoista
 3. Talle: Heko heko :P
  Arja: Googlasin, niin kuulemma oravat eivät liiku pimeän aikaan, paitsi liitoravat.

  VastaaPoista