maanantai 26. syyskuuta 2011

73# Meemi

Malmin Polgaralta tuli tämmöinen haaste, joten vastataanpa.

Ensimmäiseksi piti kertoa 8 asiaa itsestäni:

1. Ennen en juuri mistään stressannut, mutta nykyään huomaan murehtivani pienempiäkin asioita entistä enemmän. Mutsi on juuri sellainen, ja se on aina ärsyttänyt minua. Viime aikoina olen huomannut myös menettäväni malttini ja kiukuttelevani enemmän pienemmistäkin asioista, ennen olin paljon joviaalimpi ja kärsivällisempi.

2. Olen alkanut unohtelemaan asioita, ja se pännii tosissaan. Joudun kaiken vähänkin muistamisen arvoisen kirjaamaan puhelimeen ylös muistutuksena, joten minulla saattaa olla päivälle kolmisenkymmentäkin muistutusta. Silti unohtelen asioita. Pahinta on, että tiedän unohtaneeni, joten asia kalvaa mieltä.

3. Olen kovin yksinäinen, ja olen siitä vähän katkerakin. Suurimpia pelkojani on aina ollut, että kuolen yksin ja hylättynä. Kun silloin tällöin saa lehdistä lukea, miten joku on löydetty muumioituneena asunnostaan, ollut kuukausia ellei vuosia kuolleena eikä kukaan ole kaivannut. Se on pahinta mitä tiedän. Ja se kohtalo on koko ajan lähempänä.

4. Paitsi, että en ajatellut kuolevani. Muut ovat hyväksyneet kuolevansa, se on heidän asiansa. Ei elämän tarkoitus ole kuolla vaan elää. Jokaisen elävän jutun tarkoitus on pysyä elossa. Mikseivät ihmiset tajua tätä? Mä aion elää ikuisesti; en tiedä onnistunko, mutta kokeilen. Koska kuolema - tapahtui se sitten yksinäisyydessä tai ystävien saattelemana - tuntuu niin pahalta ajatukselta.

5. Harmittaa myös se, että en ole saanut elämässäni yhtään mitään aikaiseksi. En perhettä, en hyvää työpaikkaa, en koulutusta, en ystäviä. En edes voittanut lotossa.

6. Juon liikaa..

7. .. mutta röökilakko näyttää tällä hetkellä etenevän mallikkaasti.

8. Pidän itseäni aika tyhmänä. Monet tuntemani voivat varmasti yhtyä mielipiteeseeni. En aina tajua juttuja, enkä osaa ajatella asioita niin pitkälle kuin haluaisin.

Ja toiseksi piti vastata viiteen kysymykseen:

1. Lempiruoka:

Pp - jumankauta se nainen osaa tehdä ruokaa! Mikä tahansa hänen laittama on mun lempiruokaa - sen lisäksi että yleensä saa kaupan päälle hänen valloittavan seuransa.

2. Lempimakeinen:

Hmm. Tough choice. Tykkään Film Townin irtomakeisista, joita ostan yleensä yli kilon säkin kerralla, mutta myös JIM-suklaapatukoihin on pakonomainen tarve, kuten myös lakritsi Fisherman Friendseihin, sekä Super Sura Dragster 3000 ja Super Salta Dragster 2000 (Dragster 500 ja 4500 en juuri välitä). Mut jos vaan yhden saa valita niin otetaan ne Fisut sitten.

3. Lempiluettava:

Luen aivan liian vähän. Kaikki englannin futista koskevat julkaisut jotka eteen tulevat pyrin lukemaan - ulkolaiset lehdet mukaan lukien. Kirjahyllyni täyttävät elämänkerrat.

4. Mieluisin tapa tehdä käsitöitä:

Öh... no ne hoituvat ihan yssikseen. Netissä on hyviä sivustoja käsitöitä varten ;) Lisäksi minulla oli Miss Määki, joka tosin nyt on päässyt jo vihreämmille laitumille.

5. Lempielokuva:

Kubrickin Hohto on ykkösvalinta. Mitalisijoille pääsevät Jacob's Ladder, ja Epäillyt. Suomalaisista Kaurismäen Mies vailla menneisyyttä ja Mikko Niskasen Ajolähtö toimivat.

7 kommenttia:

 1. 1 ja 2 johtuu työstressistä.
  3 - et olis yksinäinen, jos et ite sitä tahtoisi.
  4 - toi on ihan yleistä, kaikilla meillä.
  5 - kukapa meistä olisi saanut jotain aikaan, mulla ei oo ees työpaikkaa.
  6 - sitte vasta juominen lienee ongelma, jos ei pysty juomisen takia käymään töissä.
  7 - onnittelut ! Mulle tekis laihdutuskuuri hyvää, mutten pyst siihen.
  8 - et ole tyhmä, tämäkin on niitä asioita joita jokainen itsestään kuvittelee.

  VastaaPoista
 2. Ei paha - mies on jopa kai ehkä ajatellutkin vastatessan *wirn*! Hienoa, Zimbo, varsin kehityskelpoinen yksilö siis.

  VastaaPoista
 3. Arja: Onhan sulla lapset ja lapsenlapset ja melkoinen kavalkaadi muitakin huollettavia ja paljon mielekästä tekemistä.

  Polga: :P

  VastaaPoista
 4. Mullakin on lapsia ja lapsenlapsia; ihan vaan huomautuksena että niistäkin on AINA huolta vaikka ovatkin ihan kunnollisia ihmisiä. Ja se huoli ei lopu milloinkaan. Zemppivä Zimbo, toivoo ansku, joka toivoo jossain vaiheessa osaavansa kirjoittaa oman bloginsa osoitteen suoraan kommenttilootaan...(oonko vähän tyhmä?) ;)))

  VastaaPoista
 5. No hei hoi, sulla on tyttöystävä, joten eiköhän niitä lapsia piakkoin tule =D. Sit niiden lapsuus sujahtaa nopiaan ohi ja huomaat olevasi pappa <3
  Ps. Tiedä onko eläinten lääkitseminen mielekästä, turhauttavaa pikemminkin.Mut farmin peluu on kivaa *lol*

  VastaaPoista
 6. Hyvä hyvä!Hienoja vastauksia.Samaa mieltä Arjan kanssa,eli kiukuttelut ja unohtelut johtuu työstressistä.Mä olen ollut aina tunnettu hyvästä muististani (muistan ihme asioita joita kukaan ei muista,merkityksettömiäkin) mutta vuosien saatossa muistini pätkii ja nyt viime aikoina olen reilusti unohdellut tavaroita sinne sun tänne ja ihan siksi että on ollut liikaa töitä.
  Tuo yksinäisyyden tunne on minullekin tuttu.Vaikka mulla on läheisiä ystäviä muutama ja olen naimisissa,pahin pelkoni on se että kuolen yksinäisenä ja kukaan ei muista minua.Lapsia kun ei ole ja tytärpuolen kanssa välit on mitä on.Toivottavasti kummityttöni sitten edes muistavat käydä vanhusta tapaamassa joskus... Lisäksi mua vaivaa suuri ulkopuolisuuden tunne,monesti tunnen olevani porukassa ihan yksin.

  VastaaPoista
 7. Talle: Joo, totta kyllä. Piti oikein kirjoittaa uusi kyhäelmä tuosta yksinäisyydestä.

  VastaaPoista