torstai 22. syyskuuta 2011

71# Deoxyribonucleic acid, osa 2

Mähän vaihdoin kesällä monen vuoden jälkeen matkapuhelinliittymäni Elisasta DNA:han. Ei siksi, että hinnat olisivat olleet Elisalla jotenkin liikaa, mutta siksi kun vitutti se niiden touhu. Ja tosiaan, en ollut kovin oma-aloitteinen asiassa, odottelin yli vuoden, että DNA:n liittymäkauppias soittaa ja kaupittelee mulle liittymää.

Semmonen jätkä sitten soitti yhtenä lauantaiaamuna ja kaupat tuli. Äijä mainosti vielä edullisilla hinnoilla. Miksi aina kuvitellaan, että puhelimenkäyttäjät olisivat jotenkin perseaukisia? Mulle on ihan sama, maksaako puhelu 0,01 senttiä / puhelu enemmän kuin jollakin toisella.

Noh, kusetustahan se DNA on. Puhelinlaskut ovat olleet kaksinkertaisia Elisaan verrattuna. Koska käytän paljon duunipuhelinta, niin mielestäni siviilipuhelimen laskut ovat jopa kohtuuttomat käyttöön nähden. Eli menin retkuun saakeli (harmi kun netistä ei enää löydy sitä Elisasta avautumisvideota mistään). Ja totta munassa kun liittymää vaihtaa, niin siinä on joku karenssiaika, tai siis semmonen, että on sitoutunut pitämään samaa liittymää tyyliin koko elämänsä ajan, varmaan kohta lapsenlapsetkin joutuvat ottamaan vaarin hölmöilyn takia saman liittymän.

5 kommenttia:

 1. No jos on höyrähtänyt ottamaan määräaikaisen liittymän niin kyllä siitä olisi pitänyt puhelun aikana jo tulla selko.Niistäkin pääsee kyl eroon mut kaiketi ainakin 100 € joutuu maksaan et sopimuksen saa purettua.

  VastaaPoista
 2. Niin just, kusetusta. Kun sehän ei tule ilmi siinä myyntipuhelun aikana, etteikö määräaikainen ole pakollinen.

  Sitä paitsi sä olet jäävi kehumaan tätä aihetta :P

  VastaaPoista
 3. Mul on ollut saunalahti ties miten kauan, kukaan ei ole alittanut niiden tarjousta, vielä. 10h puheluita 17,90 ja 1000 tekstaria 7,90.

  VastaaPoista
 4. Hah hah,sulla onkin vaan se paska DNA.Kyllä meidän firmassa tuli puhelussa AINA ilmi se,onko määräaikainen vai ei.Ainakin mun puheluissa!

  VastaaPoista
 5. Mulla on aika hyvä diili liittymän suhteen. Liittymässä ei ole kuukausimaksua. Puhelut Saunalahden ja Elisan liittymiin ovat ilmaisia - ihan niin paljon kuin vaan ikinä tahtoo soittaa. Tekstarit maksaa 7 senttiä kappale, eikä muidenkaan operaattorien liittymiin puhelut maksa juuri mitään. OmaSaunalahdesta saan lähettää 20 tekstaria kuussa ilmaiseksi. En mä kauhean paljon tekstiviestejä lähettele edes, joten nuo 20 riittää hyvin. Koneella tulee muutenkin oltua niin paljon, ettei ole ongelma viestitellä sieltä. Vastausviestit tulee suoraan kännykkääni, eikä vastaanottaja edes tiedä etten ole lähettänyt ko. viestiä omasta puhelimestani. Kaikilla läheisillä on Elisa tai Saunalahti, joten en maksa puheluista yleensä mitään. Saan puolen vuoden välein puhelinlaskun. Nyt tuli juuri lasku 1.4. lähtien ja se oli 3,94 euroa.

  VastaaPoista