keskiviikko 21. syyskuuta 2011

70# Liirum Laarum, osa 3

Maanantaina oli helvetin huono olo, mutta ajattelin että se johtuu krapulasta. Käytiin kiinalaisessa syömässä lounastunnilla, ja paskalle maistui sekin ruoka, vaikka yleensä siitä tykkäänkin. Illemmalla tuli sitten äkisti kurkkuun semmoinen ikävä tunne ja hengittäminenkin alkoi tuntumaan raskaalta. Voi saatana, plunssa taas. Tiistaiaamuna soppatorvea sattui ihan tosissaan. Mulla oli vielä kiinalaisia kurkkutabletteja jäljellä, mutta ei niistäkään ollut apua sen enempää kuin Strepsilsseistäkään. Ja semmonen vetämätön olo jne.Throat Lozenge. Makuna vesimeloni.

Jotkut pystyvät olemaan duunista kolme päivää pois omalla ilmoituksella. Ei meillä vaan. Lekuri kirjoittaa plunssaiselle loppupäivän saikkua, tai maksimissaan seuraavankin päivän mikäli ei ole maanantai. Mitä helvetin paskaa sekin oikein on? Varmasti on firmalla näppinsä pelissä, työterveyslääkäriä kun joudutaan kerran käyttämään. Eivätköhän he suosittele lääkäreille saikkujen pituudet.

Joten mä en viitsi edes käydä yrittämässä saikun hakua, en ainakaan ennen kuin kuumetta tulee tms. Tarttukoon muihin. Syynä muutenkin tautiin on joukkoliikennevälineet, jotka ovat paholaisen keksintö. Semmoset karjavankkurit saatana, missä kaikki köhivät toistensa päälle. Huoh. Miksei ne jää kotiin? Ja mitään tekemistähän ei ole sillä että olen uinut kylmässä meressä, ja leikkinyt liikaa englantilaista kulkemalla t-paidalla koleassa ja sateisessa säässä.

Himassakaan ei saa mitään aikaiseksi. Nyt kun on vielä mukamas olevinaan kipeä, niin on hyvä tekosyy vältellä kaikenlaista liikkumista, urheilua ja ennen kaikkea siivousta. Kämppää ei ole siivottu 2,5 viikkoon, ja kyllä siellä paskaista on. Huoh. Ehkä täs sit syssymmällä...

Tykkään duunissa kuunnella nettiradiota. Suht hiljaa, toivon ettei se häiritse ketään. Jostain syystä melkein kaikki suomalaiset asemat ovat plokattuna. Siis, etteivät ne jostain syystä kuulu. Mä olen sitten erästä irlantilaista asemaa kuunnellut, mutta kyllästynyt siihen täysin, ja etenkin kun sieltä tulee klo 11-14 joku typerä keskusteluohjelma. Radio City Liverpool oli pitkään suosikki asemani, mutta he eväsivät niin ikään kuuntelun UK:n rajojen ulkopuolelle. Löysin kuitenkin saitin, jonka kautta pystyy kuuntelemaan englantilaisia asemia striimien kautta. Ja ihan hyvin toimii, ja RCL oikein hyvin jopa :) Mahtavaa. Eikä tarvitse kuunnella Arttu Wiskaria eikä Eppu Normaalia tahi Dinggoa.

3 kommenttia:

  1. Olisi kannattanut ehkä harkita toiseen kertaan sitä mereen menemistä... Minäkin kastuin litimäräksi sateessa kotimatkalla maanantaina ja kotiinpäästyäni olin aivan umpijäässä. Ja tänä aamuna oli nenä tukossa.

    VastaaPoista
  2. Mäkin hyppelin hyisessä järvessä koko viikonlopun, mutta kun kuljen yksityisautolla, niin en ollut saanut kannettavakseni mitään pöpöä, joka olisi siitä kylmettymisestä voinut aktivoitua plunssaksi saakka...

    VastaaPoista
  3. Joo, kyllä se on julkisen liikenteen vika nämä plunssat. Sen näkee jo täältä jo. Ei merestä mikään plunssa tule.

    VastaaPoista