torstai 15. syyskuuta 2011

67# Elokuvissa

Alunperin piti kirjoittamani tänne Ruotsin kuninkaallisista, mutta sain ohjeistuksen jättää asian sikseen. Eli ei siitä sen enempää.

Tiistai-keskiviikon välisenä yönä onnistuin nukkumaan vain kolme tuntia. Menin yhdeltä nukkumaan, heräsin neljältä. Ei auttanut vaikka kävin kusella jne. Pääsyynä oli ehkä ulkona rymynyt myrsky. Jos on pienikin tuulenvire, niin mun parvekkeen markiisi (sic! älkää kysykä miksi siellä pitää sellainen olla?!?!?) paukkuu, ja samaten ikkunalauta pitää aivan helvetillistä meteliä kun tuuli siihen tarttuu. Joten ei siinä metelissä pystynyt nukkumaan, ja sit toisaalta alkoi iskemään semmoinen hermostuneisuus, kun mietti koko ajan "en saa nukuttua, vaikka nyt olisi pakko nukkua, tai muuten on niin paskana seuraavana päivänä".

Olin siis väsynyt koko päivän, ja illalla piti sai mennä elokuviin kultani kanssa. Ensin käytiin syömässä PizzaHutissa pizzat. En ollut aluksi kovin innoissani, mutta hyvää se olikin :O Koska oli aikaa, niin käytiin vielä Kampin Heureka-kaupassa, josta ostin semmosen numeropuzzle-jutun, mutta se oli täysi floppi, sekä nelilehtisen apilan siemeniä onnea tuottamaan.

Elokuvaksi oltiin valittu Kaameat pornot. Siis Kaameat pomot, jos joku irnpesilli ei nyt hiffannut :D Olisi se varmaan ollut hyvä, kun Pp naureskeli herkeämättä, mutta mä nukuin ainakin puolet leffasta. Kyllä kannattaa maksaa kymppi siitä, että pääsee elokuvasaliin makkoomaan. Ne vähät välähdykset mitä näin käsittelivät kolmen ukon kohellusta ja huonoja sattumia ja vastoinkäymisiä, sekä naisen jonka jutut liikkuivat tasolla kulli-pillu-pylly. Noh, Pp:lle elokuva tuotti niin paljon nautintoa, että täytyneepä se joskus katsoa virkeämmässä moodissa uudelleen.

Muistatteko semmosen tv-sarjan 80-luvulta kuin Painajainen? Suomalainen minisarja, olikohan kolme jaksoa? (Kuulemma neljä jaksoa kun tarkistin Wikipediasta). Siinä oli kyllä Sauvo-lisää, koska sarja oli kuvattu siellä, ja meillä on sinne päin yhteyksiä muutenkin ja tulee käytyä paikkakunnalla usein. Mutta oli se oiva sarja muutenkin. Siinä näytteli Eero Melasniemi ja Johanna Raunio ja se kamala Anna-Leena Härkösen akka. Mä muistan joskus lapsena sen kattoneeni ja olleeni kakat housussa sen jälkeen, mutta nyt heräsi äkisti fiilis, että se on pakko nähdä uusiksi. Ainoa vaan, että sitä ei varmaan ole dvd:lle, eikä edes youtubessa. Täytyypä laittaa maikkarille asiasta viestiä, että haluan että sarja uusitaan.

On niitä muitakin hyviä sarjoja, joita ei saa mistään dvd:nä eikä niitä uusita, vaikka foorumit ovat pullollaan uusimispyyntöjä. En tiedä miksi niitä halutaan pantata. Vähän aikaa sitten näin norjalaisen Hiidenvirta-sarjan, joka niin ikään lapsena oli karmiva. Mutta nyt kun sen katsoi aikuisena uudelleen, niin sehän oli ihan lelu. Ehkäpä Painajaisen kanssa on sama juttu, mutta aika kultaa suihkut kuten sanotaan.

2 kommenttia:

  1. Mites mä en muista tuota Painajaista ollenkaan?Jotenkin hämärä mielikuva Johanna Rauniosta...Sen sijaan voisivat uusia Soittorasian!!Se se vasta oli kauhea!

    VastaaPoista
  2. Mä olen vaan kuullut kehuja Soittorasiasta, mutta en ole kyllä nähnyt sitä. Kiinnostaisi kyllä!

    VastaaPoista