sunnuntai 28. elokuuta 2011

58# Digiboksi

On perjantai, pääsen töistä vähän viiden jälkeen. Viikonlopun tavoitteena on:

1) Kasata huonekaluja
2) Siivota
3) Pyöräillä
4) Säätämään porukoiden tietokonetta

Töissä kuitenkin paskamaista, joten päätin ottaa perjantain vähän kevyemmin; hain ruokakaupasta ruokaa: jauhelihaa, perunoita, porkkanoita, muutaman paprikan, sipuleja, valkosipuleja, kermaa ja olutta. Näistä aineksista varmasti saa loihdittua jotain upeaa. Ruoan jälkeen voisi sitten ottaa muutaman asennuskaljan, ja aloittaa tavoitelistan ykköskohdasta.

Ruoka valmiina, sihautan oluen ja alan katsomaan telkkaria.

Paitsi, että en ala katsomaan telkkaria.

Rikki. Canal + eivät näy. Kello on varttia vaille yhdeksän, ehdin vielä soittamaan tukeen. Siellä sanotaan, että mulla on varmaan boksissa jotain häikkää, suosittelevat kokeilemaan toisella boksilla. No, eihän mulla nyt saatana semmosia varastossa ole. Seuraava idea tuelta on, että puretaan sopimus. Ööh? Sanon googlettavani asiaan, ja palaan myöhemmin jos tarvis.

Sen jälkeen käytän tunteja googlettamiseen, ohjelmistopäivitysten asentamisiin, keskustelupalstojen tutkimiseen jne, mutta boksi menee entistä sekasemmaksi. Kaljaa kuluu. Tehdasasetukset palauttamalla saan sentään näkymään "tavan" kanavat oikein, mutta maksukanavat ovat edelleen kaputt. Mietin, että aiemmin päivällä tartuin johonkin mainosjuttuun ja tilasin Nelosen maksukanavat kuukaudeksi, kun ne sai ilmaiseksi. Oisko siinä mennyt jotain vituilleen? Helvetin hornot!

Nukahdan sohvalle, herään aamulla valot ja telkkari päällä. Nyt näkyy yksi Canalin kanavista, muut näkyvät vain osittain.

Käyn Itäkeskuksessa ostamassa lihavalta pojalta kortinlukijan. Myyjä on ystävällinen ja sanoo, että kyllä se varmaan tuolla tulee kuntoon. Käyn samalla myös ostamassa osterivinokasjauhetta syylään semmosesta luontaistuotekaupasta. Pakko kysyä myyjältä neuvoa, mä kun en ole semmosissa puljuissa ennen käynyt. Myyjä arvelee varmasti mielessään, että kotona ole muija on mut lähettänyt asioille.

Palaan kotiin, asennan kortinlukijan ja... se toimii \o/. Jumittaudun iltaan saakka sohvalle katsomaan futista. Liverpool pieksää huonon Boltonin.

Ai niin. Mites se viikonlopun tehtävälista?

3 kommenttia:

 1. Olis siinä voinut toisella silmällä katsoa telkkua ja toisella niitä kasattavia kaluja. Epäonnistunutta multitaskausta!

  VastaaPoista
 2. Tätä odotinkin :D
  Mullakin toimii taas,olen edelleen sitä mieltä että niillä itsellään oli lähetysten kanssa vikaa.

  VastaaPoista
 3. Harmistus lamautti munt, meni voitontahto.

  Mutta en kyllä saanu pelittämään sillä vanhalla kortinlukijalla, kummasti alkoi heti toimimaan ku vaihdoin sen.

  VastaaPoista